Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΟΣΦΠ: Κρούση για Τζαβέλλα – Αρέσει ο Ντελγκάδο

Ο αριστερός μπακ της Άιντραχτ αποτελεί προτεραιότητα από τους Έλληνες παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό με τον Μαρινάκη να έχει ήδη μία πρώτη επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη. Προσιτός ο Ντελγκάδο που μένει ελεύθερος από την Λιόν.

Μώραλης: Θα τελειώσουμε με τις μεταγραφές μέχρι τις 30 Ιουνίου

Ανακοίνωσε Αβραάμ ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Πειραιωτών βασικό μέλημα αποτελεί η απόκτηση Ελλήνων παικτών. Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται κυρίως για Παπασταθόπουλο, Τζαβέλλα και Μόρα από το εξωτερικό, με την περίπτωση του πρώτου να είναι από δύσκολο έως απίθανη, ενώ των άλλων δύο να έχουν περισσότερες πιθανότητες.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε ήδη την πρώτη του κίνηση στην προσπάθεια της απόκτησης του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκο, για να του μεταφέρει το «ζεστό» ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Τζαβέλλα και να κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή με την πλευρά του παίκτη για το κατά πόσον είναι και ο ίδιος θετικός για αυτήν τη μεταγραφή. Με τον Τζαβέλλα να έχει για άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα, η οποία τον απέκτησε πέρυσι απο τον Πανιώνιο, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως τον πρώτο λόγο τον έχει η Αϊντραχτ.
 
Ακόμη και στην περίπτωση που ο Τζαβέλλας είναι θετικός για επιστροφή του στην Ελλάδα και αφού καλυφθεί 100% στο οικονομικό κομμάτι, το… μαχαίρι και το καρπούζι τα έχει η Αϊντραχτ που έδωσε πέρυσι 1,2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Πανιώνιο. Με το σκεπτικό μάλιστα πως ο Τζαβέλλας έκανε μια πολύ καλή χρονιά, είναι λογικό και οι απαιτήσεις των Γερμανών να είναι υψηλές.
 
Από κει και πέρα στον Πειραιά θεωρούν εξαιρετική περίπτωση τον Σέζαρ Ντελγκάδο. Ο Αργεντινός άσος της Λιόν έχει στα ατού του πως αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ενώ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και τα χρήματα που αξιώνει δεν ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.
 
Ο Ντελγκάδο είναι μια περίπτωση επιθετικού που έχει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Βαλβέρδε, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Ολυμπιακό να κάνει άμεσα κίνηση για τον Αργεντινό άσο και να επιδιώκει να κάνει το κόλπο γκρόσο ντύνοντάς τον στα ερυθρόλευκα.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε