Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΟΣΦΠ: Θετικό το τεστ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι Μπάμποβιτς, Μιραλάς και Φετφατζίδης άφησαν καλές εντυπώσεις στο πρώτο σοβαρό τεστ με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έληξε ισόπαλο 1-1. Ο Ζαϊρί το γκολ, σοβαρός τραυματισμός για Επστάιν. Υπέγραψε ο Μοντεστό.

 
Ο Σέρβος μέσος, Ζόραν Μπάμποβιτς που δοκιμάζεται από τον Λίνεν ήταν ότι καλύτερο είχε να δείξει ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος. Η Ντιναμό προηγήθηκε στο 14΄ όταν ο Σαμίρ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ντόντο από τον Βασιλογιάννη, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο 39΄όταν το σουτ του Μπάμποβιτς έδιωξε δύσκολα ο Μπούτινα.
 
Οι Πειραιώτες δημιούργησαν κάποια προβλήματα στην κροατική άμυνα κυρίως με τους Φετφατζίδη και Μιραλάς, χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν. Στην επανάληψη ο Λίνεν έκανε αρκετές αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε. Όλοι “πάγωσαν στο 79ο λεπτό όταν ο Επστάιν μετά από μία δυνατή εναέρια μονομαχία, προσγειώθηκε άτσαλα στο χορτάρι όπου έμεινε καθηλωμένος για περίπου δέκα λεπτά μέχρι να έρθει ασθενοφόρο να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο κοντινότερο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.
 
Το γκολ της ισοφάρισης για τον Ολυμπιακό πέτυχε ο Ζαϊρί με διαγώνιο σουτ στις καθυστερήσεις.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε