Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ: Πράξη τέταρτη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με στόχο να ισοφαρίσουν εκ νέου την σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται τους “πράσινους”, οι οποίοι θέλουν να στεφθούν από σήμερα πρωταθλητές. Μπαρούτι… μυρίζει η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ μετά από όσα έγιναν στον τρίτο τελικό.

Χαμός στο “Youtube” με την διαιτησία του τρίτου τελικού

Στον Ολυμπιακό ακόμα δεν έχουν ξεχάσει τι έγινε στο ΟΑΚΑ πριν τρεις μέρες και ξέρουν πως έχασαν μία “χρυσή” ευκαιρία για να αγκαλιάσουν το πρωτάθλημα. Η σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ φανέρωσε τα έντονα παράπονα που έχουν στον Πειραιά από την διαιτησία, ενώ χθες το βράδυ ήρθε άλλη μία με την οποίαζητά από τον κόσμο της ομάδας να είναι ήρεμος και να επιδείξει ψυχραιμία και αυτοπειθαρχία.

 
Στα αγωνιστικά των γηπεδούχων ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης, αλλά αυτό έγινε κυρίως για προληπτικούς λόγους και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών.
 
Στην αντίπερα όχθη ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν έχει σταματήσει να μοιράζει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την “επική” ανατροπή της Τετάρτης. Οι “πράσινοι” θέλουν να τελειώσουν τη σειρά απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και να πανηγυρίσουν τον τίτλο στην έδρα του αιωνίου τους αντιπάλου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε