Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΟΥΕΦΑ: Νίνης… προσεχώς ήρωας!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αποθεώνει τον Σωτήρη Νίνη και τον συμπεριλαμβάνει στους πολλά υποσχόμενους του επερχόμενου Μουντιάλ.

“Ο Νίνης είναι “εξοπλισμένος” με εξαιρετική τεχνική, αντίληψη του γηπέδου, φοβερό ρυθμό και σημαντικά δυνατό σουτ”, αναφέρει, μεταξύ άλλων”, το FIFA.com, το οποίο απαριθμοί και πολλές από τις ατομικές διακρίσεις του 19χρονου.

Το άρθρο, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί μια παρουσίαση του διεθνή παίκτη του Παναθηναϊκού και τιτλοφορείται “Νίνης: Προσεχώς…ήρωας”, καταλήγει: “Μένει να διαπιστωθεί, αν οι δυνατότητες του είναι ικανές να δημιουργήσουν μια ιστορία επιτυχίας στη Νότιο Αφρική. Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει αν το προσωπικό του “ταξίδι” θα καταλήξει με ηρωϊκή επιστροφή στην πατρίδα του. Ανάμεσα σε όλα τα πιθανά σενάρια, το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλοί ειδικοί θα έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στον Νίνη”.

Άλλοι παίκτες, οι οποίοι σύμφωνα με τη FIFA αναμένεται να “λάμψουν” στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, είναι οι: Τίο Γουόλκοτ(Αγγλία),  Τζιοβάνι Ντο Σάντος(Μεξικό), Ντάβιντε Σαντόν(Ιταλία), Τόμας Μίλερ(Γερμανία).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε