Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Οδεύουν προς νέα αναβολή τα ματς των πλέι οφ

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έχει ζητήσει ξανά την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ – Άρης και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η απόφαση της Σούπερ Λίγκας.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος επιθυμεί να γίνουν κανονικά τα ματς αφού οι ημερομηνίες πιέζουν αλλά μπροστά στα όσα έγιναν στην Αθήνα χθες όλα τα υπόλοιπα περνάνε σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετέφερε τη διάθεση του υπουργείου να αναβληθεί το ΑΕΚ – Άρης διότι η αστυνομία αδυνατεί να διαθέσει δυνάμεις της στο ΟΑΚΑ από τη στιγμή που την ίδια ώρα θα είναι σε εξέλιξη η πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Σε περίπτωση αναβολής του ΑΕΚ – Άρης όπως είναι λογικό θα ανβληθεί και το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για λόγους ισονομίας και ομαλής διεξαγωγής των πλέι οφ.

Το πρόβλημα της Σούπερ Λίγκας είναι ότι θα πρέπει όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των συλλόγων να έχουν τελειώσει στις 16 Μαΐου για να ξεκινήσει η προετοιμασία των Εθνικών ομάδων ενόψει Μουντιάλ.

Φυσικά όταν υπάρχουν λόγοι ανωτέρας βίας όλα αυτά πρέπει να μπαίνουν στο περιθώριο και λογικά αυτό θα συμβεί και με τους σημερινούς αγώνες της Σούπερ Λίγκας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε