Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι Έλληνες βαράνε στο ψαχνό” – Ακυρώθηκε το φιλικό του Ηρακλή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μέγα ζήτημα έχει προκύψει στην Ιταλία μετά την ένταση που υπήρξε στο φιλικό του Ηρακλή με την Κατάνια. Τα ΜΜΕ έχουν ”οργιάσει”, βγάζουν ”χολή” για τους παίκτες του Ηρακλή και ο Τζένγκα δεν αφήνει την ομάδα του να αντιμετωπίσει τον Γηραιό.

Όταν ο Ηρακλής κανόνιζε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ιταλία σίγουρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα αντιμετωπίσει τέτοιου είδους πρόβλημα.

Όλα ξεκίνησαν από το φιλικό ματς κόντρα στην Κατάνια. Το ματς διακόπηκε στο 70′ όταν ο Μπαριέντος γρονθοκόπησε εκτός φάσης τον Κανακούδη, ο ρέφερι απέβαλε τον παίκτη της ιταλικής ομάδας και λίγο αργότερα διέκοψε οριστικά το φιλικό.

Παρά το ότι οι Ιταλοί ήταν αυτοί που τα ξεκίνησαν όλα, εντούτοις στον τύπο μεταφέρθηκε μία εντελώς διαφορετική εικόνα. “Οι Έλληνες βαράνε στο ψαχνό” έγραφαν χαρακτηριστικά οι γείτονες.

Ο Βάλτερ Τζένγκα, προπονητής της Αλ Αχλί την οποία θα αντιμετώπιζε την Κυριακή ο Ηρακλής, παρασυρόμενος από τα δημοσιεύματα αποφάσισε να μην επιτρέψει στην ομάδα του να αγωνιστεί και έτσι το φιλικό ακυρώθηκε.

Οι άνθρωποι του Γηραιού αναζήτησαν λύση, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την άδεια της Μπρέσια να λάβουν μέρος σε τουρνουά μαζί με την Λάρισα, αλλά ο Μπουμπένκο αρνήθηκε διότι θα παίξει με την ΑΕΛ την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και δεν επιθυμεί να ανοίξει τα χαρτιά του…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε