Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι Γερμανοί θέλουν τον… Φορτούνη τους!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στο στόχαστρο των Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, σύμφωνα με γερμανικά και ελληνικά δημοσιεύματα.

Έχοντας για τίτλο ”Η Ντόρτμουντ κυνηγά τον Έλληνα επιθετικό Φορτούνη”, η Bild αποκαλύπτει το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Γερμανίας για τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Ο Κώστας Φορτούνης προορίζεται για αντικαταστάτης του Ιβάν Πέρισιτς ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την ομάδα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 20χρονος παίκτης της Καϊζερσλάουερν ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο της Ντόρτμουντ η οποία θέλει να επενδύσει σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Αυτή δεν είναι η μοναδική ομάδα από την Μπουντεσλίγκα που ενδιαφέρεται για τον Φορτούνη, αφού σύμφωνα με την “SportDay” για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Βόλφσμπουργκ. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Κλάους Άλοφς είχε «τσεκάρει» τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Καϊζερσλάουτερν κατά την περίοδο του Euro 2012.

Να τονίσουμε πως ο Φορτούνης έχει φέτος με την Καϊζερσλάουτερν στην Zweite Liga 15 συμμετοχές και 2 τέρματα, ενώ το κόστος μιας μεταγραφής του εκτιμάται στα 2,5 εκατομ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε