Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Οι Ισπανοί δίνουν συνέχεια στο “επεισόδιο” με τον Ελληνιάδη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Σταύρος Ελληνιάδης πρότεινε στον διαιτητή Πέρεθ του αγώνα της Ελλάδας με την Κροατία “…δωρεάν καλοκαιρινές διακοπές στα νησιά μας”.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “AS” αλλά και με τα όσα αναφέρουν από το πρωί της Κυριακής ισπανικοί ραδιοσταθμοί, ο διαιτητής Μιγκέν Ανχελ Πέρεθ Πέρεθ φέρεται να δέχθηκε… προσφορά από τον Σταύρο Ελληνιάδη πριν από την αναμέτρηση Ελλάδα – Κροατία.

 
Χαρακτηριστικό είναι και ο τίτλος του δημοσιεύματος :”Ο Πέρεθ Πέρεθ ανέφερε προσπάθεια δωροδοκίας του από την Ελλάδα”.
 
Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν πως ο Σταύρος Ελληνιάδης προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Ισπανό ρέφερι, υποσχόμενός του “… δωρεάν διακοπές στην Ελλάδα”. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Πέρεθ αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο σε επικοινωνία που είχαν μαζί του.
 
Ακόμα γίνεται αναφορά και στην τιμωρία του Ελληνιάδη με 15.000 ευρώ από τη FIBA.
 
Επίσης, στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Γάλλος διαιτητής, Νταβίντ Σαμπόν σε επικοινωνία του με την γαλλική εφημερίδα “Le Monde” είπε ότι: “Η FIBA δεν μου επιτρέπει να μιλήσω”, ενώ γράφεται ότι πλέον και η Σλοβενία “φωνάζει” για τον χαμένο -στο πόντο- μικρό τελικό από την Ελλάδα στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ.

Ολα αυτά την ώρα που ο Σταύρος Ελληνιάδης επέστρεψε στην Ελλάδα, αλλά για την ώρα δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε