Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Οι “Posh και Becks” της Δανίας

O Nίκλας και η Κάρολιν στο εξώφυλλο της δανέζικης έκδοσης του περιοδικού ELLE.

Το αντίπαλο δέος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ είναι από τη Δανία και μονοπωλεί τα εξώφυλλα των περιοδικών.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ Νίκλας Μπέντνερ και την σύντροφο του Κάρολιν Λούελ-Μπρόγκντορφ. Το ζευγάρι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους “Μπέκαμς”, καθώς η Κάρολιν έχει στον τραπεζικό της λογαριασμό περισσότερα από 400 εκατομμύρια λίρες, ενώ έχει και…”γαλάζιο” αίμα, καθώς είναι απόγονος της βασιλικής οικογένειας της Δανίας. Μάλιστα, έχει και τον δικό της Πύργο στην πατρίδα τους.
Ο 22χρονος Νίκλας Μπέντνερ και η 35χρονη σύντροφος του, Καρολίν.

Ο επιθετικός του λονδρέζικου συλλόγου και η Κάρολιν ανακοίνωσαν ότι θα παντρευτούν σύντομα και ότι περιμένουν και το πρώτο τους παιδι. Η Κάρολιν έχει δυο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον πολυεκατομμυριούχο Ρόρι Φλέμινγκ, γίο του Ίαν Φλέμινγκ, δημιουργού του “Τζέιμς Μπόντ”.

Συνήθως, λέγονται πολλά για τις γυναίκες που προσεγγίζουν τους διάσημους και ακριβοπληρωμένους ποδπσφαιριστές, αλλά σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι διαφορετικά. “Τα χρήματα δεν είναι θέμα. Ακόμα κι αν δεν είχαμε χρήματα, θα αγαπιόμασταν”, σχολίασε ο Δανός διεθνής, που κερδίζει περίπου 2,5 εκ. λίρες το χρόνο.

Μάλιστα, ο 22χρονος παίκτης απαντά και σε εκείνους που λένε ότι τώρα που μπορεί να ζεί την ζωή του με άνεση, θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο. “Είναι γελοία αυτά που λέγονται. Δεν μπορώ να ασχολούμαι”. τόνισε.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στη Δανία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε