Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Οι Σέρβοι “φρέναραν” τα πάντσερ, Γερμανία-Σερβία:0-1

O Στόικοβιτς ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του αγώνα
O Στόικοβιτς ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του αγώνα, ΦΩΤΟ REUTERS

Δοκάρια, χαμένα πέναλτι, και ένα γκολ που έκρινε τα πάντα, είχε η αναμέτρηση της Σερβίας με τη Γερμανία. “Φωτιά” πήρε ο όμιλος.

Το γκολ του Γιοβάνοβιτς αποδείχθηκε καθοριστικό για να πάρει τελικά τη νίκη η Σερβία, σε μια αναμέτρηση που δεν στερήθηκε ούτε ρυθμού, αλλά ούτε και φάσεων.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Το μοναδικό τέρμα ήρθε στο 36ο λεπτό, ενώ ένα λεπτο νωρίτερα, η Γερμανία είχε μείνει με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Μίροσλαβ Κλόζε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η συνέχεια ήταν καταιγιστική, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Κεντίρα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ποντόλσκι πρωταγωνίστησε σε δύο φάσεις που λίγο έλειψε να φέρουν την ισοφάριση. Η πρώτη ήταν η ευκαιρία του στο 58ο λεπτό και δυο λεπτά αργότερα η Γερμανία κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Ποντόλσκι, αλλά ο Στόικοβιτς έκανε την απόκρουση και κράτησε ανέπαφη την εστία της Σερβίας. Η Σερβία είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ με δυο δοκάρια, από τον Γιοβάνοβιτς και τον Ζίγκιτς.

Οι συνθέσεις:

Γερμανία: Νόιερ. Φρίντριχ. Κεντίρα, Σβάινστάιγκερ, Οζίλ, Ποντόλσκι, Κλόζε, Μίλερ, Μπαντστούμπερ(77′ Γκόμεζ), Λαμ, Μερτεσάκερ.

Σερβία: Στοίκοβιτς, Κολάροφ, Βίντιτς, Ιβάνοβιτς, Στάνκοβιτς, Γιοβάνοβιτς(79′ Λάζοβιτς), Ζιγκιτς, Κράσιτς, Νίνκοβιτς(69′ Κατσάρ), Σούμποτιτς, Κουσμάνοβιτς(75′ Πέτροβιτς).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε