Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού και η…διασταύρωση με τον Ολυμπιακό!

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού και η…διασταύρωση με τον Ολυμπιακό!

Μετά την ήττα από Χίμκι ο Παναθηναϊκός έμαθε τους περισσότερους αντιπάλους του στο top-16, ωστόσο αν ο Ολυμπιακός τερματίσει πρώτος στον τρίτο όμιλο τότε οι αιώνιοι θα συγκρουστούν στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Οι “πράσινοι” θα βρεθούν εκ νέου με τη Ρεάλ, η οποία τερμάτισε πρώτη στον προηγούμενο όμιλό τους, και από εκεί και πέρα θα παίξουν με την Εφές (τρίτη στον Γ’ όμιλο), τη Μάλαγα (δεύτερη στο Β’ όμιλο), Άλμπα Βερολίνου (τέταρτη στο Β’ όμιλο), την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (δεύτερη στον Δ’ όμιλο) και την Μπάμπεργκ (τέταρτη στον Δ’ όμιλο).

Υπάρχει μονάχα μία εκκρεμότητα που αφορά την πρώτη του Γ’ ομίλου, στην οποία θα τερματίσει την Παρασκευή είτε η Ζαλγκίρις (με Εφές εντός) είτε ο Ολυμπιακός (με Μιλάνο εντός).

Στο δεύτερο όμιλο του Top-16, στον οποίο θα βρεθούν οι πρωταθλητές Ευρώπης “ερυθρόλευκοι” αν τερματίσουν δεύτεροι, έχουν ήδη πάρει θέση η Μακάμπι (πρώτη στο Β’ όμιλο), η Σιένα (τρίτη στον Β’ όμιλο), η Μπαρτσελόνα (πρώτη στον Δ’ όμιλο), η Μπεσίκτας (τρίτη στον Δ’ όμιλο), την Κίμκι (δεύτερη στον Α’ όμιλο), τη Φενέρμπαχτσε (τέταρτη στον Α’ όμιλο).

ΤΟΡ 16 (27/12-5/4)

Ε’ ΟΜΙΛΟΣ
Ρεάλ Μαδρίτης (Α1)
Παναθηναϊκός (Α3)
Ουνικάχα (Β2)
Άλμπα Βερολίνου (Β4)
Γ1
Αναντολού Εφές (Γ3)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Δ2)
Μπάμπεργκ (Δ4)

ΣΤ’ ΟΜΙΛΟΣ
Κίμκι (Α2)
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Α4)
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Β1)
Σιένα (Β3)
Γ2
Γ4
Μπαρτσελόνα (Δ1)
Μπεσίκτας (Δ3)

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στα προημιτελικά και διασταυρώνονται χιαστί (1-4, 2-3) σε σειρά αγώνων για την πρόκριση στο Final Four του Λονδίνου.

PLAYOFFS (9-25/4): Ε1-ΣΤ4, Ε2-ΣΤ3, ΣΤ1-Ε3, ΣΤ2-Ε4
FINAL FOUR (10-12/5): The O₂, Λονδίνο

Χίμκι και… γκρίζοι έστειλαν τρίτο τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε