Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι αποδείξεις του Κοζώνη

Ο Μπομπ Κοζώνης ξαναχτύπησε παρουσιάζοντας αποδείξεις για την οικονομική του επιφάνεια.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας παρουσίασε έγγραφα που αποδεικνύουν την οικονομική του ευρωστία και περιμένει την απάντηση των μετόχων.

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη του Μπομπ Κοζώνη παραχωρήθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην ιστοσελίδα Sport24. Ο Κοζώνης παρουσίασε μπροστά στην κάμερα χρεόγραφα πολυεθνικής εταιρείας ύψους 95.000.000 δολαρίων.

 
Ο Ελληνοαμερικανός εξακολουθεί να θέλει την ΑΕΚ και πρότεινε μέσω της κάμερας στους μετόχους να πάρει τις μετοχές και να κάνει ο ίδιος τον περιβόητο οικονομικό έλεγχο. Αν τα χρέη φτάνουν στα 35 εκατομμύρια ευρώ τότε θα τα καλύψει ο ίδιος, ενώ αν το ποσό είναι μεγαλύτερο τότε θα πρέπει να το καλύψουν οι μέτοχοι.
 
“Σας δίνω γραπτώς το πλάνο για το τι χρειάζεται να κάνω. Mε αυτό το πλάνο θα προσπαθήσω να βρω τα χρήματα και θα εγγυηθώ για αυτά τα χρήματα, για να βρεθεί η ΑΕΚ μια ημέρα ξανά σε υψηλό επίπεδο, εκεί που πρέπει και στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο δικός μου σκοπός” είναι οι πρώτες δηλώσεις του Κοζώνη που δημοσιεύθηκαν, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Νίκο Νοτιά:  “Με τον κύριο Νοτιά θα συνεργαστούμε παρέα. Του το έχω πει αυτό.”

Δείτε απόσπασματα που προβλήθηκαν στο Sport24.

Το πλάνο του Κοζώνη για την ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε