Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι “διάβολοι” φοράνε… μπλε

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Η Τσέλσι επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 στο Όλντ Τράφορντ και έχοντας κερδίσει όλα τα ντέρμπι είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Η ομάδα του Κάρλο Ανσελότι προσπέρασε τους “κόκκινους διάβολους” στην κορυφή της Πρέμιερ έχοντας δύο βαθμούς διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το καταπληκτικό τακουνάκι του Τζο Κόουλ στο 20ο λεπτό, ενώ ο Ντρογκμπά στο 79΄έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φαν Ντερ Σαρ, σε μια φάση που κακώς εξελίχθηκε καθώς ο Ιβοριανός επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ.

 
Η Γιουνάιτεντ απάντησε δύο λεπτά αργότερα με τον νεαρό Μακέντα, όμως δεν κατάφερε τίποτα παραπάνω με αποτέλεσμα να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το μεγάλο ντέρμπι της 33ης αγωνιστικής.
 
Οι συνθέσεις:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (Άλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Εβρά, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Νέβιλ, Γκιγκς, Παρκ (71′ Μακέντα), Σκόουλς (71′ Νάνι), Φλέτσερ (86′ Γκίμπσον), Βαλένσια, Μπερμπάτοφ

ΤΣΕΛΣΙ (Κάρλο Αντσελότι): Τσεχ, Φερέιρα, Άλεξ, Τέρι, Ζιρκόφ, Μίκελ, Λάμπαρντ, Κόουλ (73′ Καλού), Ανελκά (70′ Ντρογκμπά), Μαλουντά, Ντέκο (82′ Μπάλακ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε