Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι δύο ευκαιρίες του Παναθηναϊκού και η… επιστροφή του “δολοφόνου”!(VIDEO)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η νίκη και η απόδοση των “πρασίνων” στην αναμέτρηση με τον πανιώνιο σκόρπισε χαμόγελα στην ομάδα, αλλά από την Δευτέρα η προσοχή στρέφεται στα κρίσιμα ματς με Τότεναμ και Ολυμπιακό – Ο Αντώνης Πετρόπουλος σκόραρε μετά από οκτώ μήνες και το πέτυχε (ξανά) εναντίον των “κυανέρυθρων”.

Το “τριφύλλι” δίνει την Πέμπτη πολύ σημαντικό αγώνα στο Λονδίνο. Η βελτιωμένη ομάδα του Ρότσα θέλει να φύγει με το “διπλό” στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” κι έτσι να πάρει το… εισιτήριο για τους “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

Την Δευτερα θα κριθεί η συμμετοχή του Κουίνσι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ κάποιες ελπίδες έχει και ο Πίντο. Αντίθετα, δεν υπάρχει ανησυχία για τον Χάρη Μαυρία που αποχώρησε από το ματς της Νέας Σμύρνης με κράμπες, αλλά και για τον Στέργο Μαρίνο που έμεινε εκτός αποστολής λόγω κάποιων ενοχλήσεων στο γόνατο.

Φυσικά, στην συνέχεια ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Στον Παναθηναϊκό δεν το σκέφτονται ακόμη, αλλά μία νίκη κόντρα στον “αιώνιο” θα εκτοξεύσει το ηθικό των παικτών και θα τους βοηθήσει στη “μάχη” που θα δώσουν για συμμετοχή στα πλέι οφ.

Όσον αφορά τον μεγάλο πρωταγωνιστή της νίκης των “πρασίνων” στη Νέα Σμύρνη, ο “δολοφόνος” επέστρεψε στη Πλατεία. Ο Αντώνης Πετρόπουλος σκόραρε μετά από οκτώ μήνες και το πέτυχε -ξανά- εναντίον του Πανιώνιου (ήταν 08/04/12 στο ΟΑΚΑ και είχε πετύχει δυο τέρματα στη νίκη με 3-0).

Συνολικά ο Πετρόπουλος έχει βάλει τέσσερα γκολ στην καριέρα του απέναντι στον Πανιώνιο με τους “πράσινους”.

08/04/12 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 3-0 (2 γκολ)

21/02/09 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 2-1

Super Πετρόπουλος, “κεραυνός” Βύντρα και πέρασμα απ΄την Πλατεία

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 13ης αγωνιστικής (VIDEOS)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε