Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Οι “εκλεκτοί” του Ρεχάγκελ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η προεπιλογή του Γερμανού προπονητή, ενόψει της προετοιμασίας για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, περιλαμβάνει εκπλήξεις. Αισιόδοξος ο Γιάννης Τοπαλίδης. Πρίττας: “Τιμή μου”.

Οι Κώστας Μανωλάς και Στέργος Μαρίνος είναι τα ονόματα-εκπλήξεις στην προεπιλογή του ομοσπονδιακού προπονητή. Οι καλή φετινή παρουσία του Σάκη Πρίττα στον Άρη, του εξασφάλισε θέση στην 25αδα. 

Οι παίκτες που θα μεταβούν στο Μπαντ Ραγκάζ, για το τελικό στάδιο προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι οι εξής:

Μιχάλης Σηφάκης, Αλέξανδρος Τζόρβας, Κώστας Χαλκιάς, Γιώργος Σεϊταρίδης, Λουκάς Βύντρα, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σωτήρης Κυργιάκος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Νίκος Σπυρόπουλος, Κώστας Κατσουράνης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Αγγελος Χαριστέας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παντελής Καπετάνος, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς, Χρήστος Πατσατζόγλου, Γρηγόρης Μάκος, Στέλιος Μαλεζάς, Σάκης Πρίττας, Γιώργος Τζαβέλλας.

Με βάση τους κανονισμούς της ΦΙΦΑ, ο Ρεχάγκελ έπρεπε να καλέσει 30 ποδοσφαιριστές. Έτσι, οι άλλοι πέντε που θα κάνουν προετοιμασία στην Ελλάδα, είναι οι:  Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Κώστας Μήτρογλου, Γιώργος Γκαλίτσιος, Μαρίνος Στέργος. 

Τοπαλίδης: Θα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά

“Πρώτα θα δούμε τη Νότιο Κορέα, μετά τη Νιγηρία και τελευταία το ματς με την Αργεντινή. Τελευταίο στον όμιλο, γιατί μπορεί να προχωρήσουμε (γέλια). Είμαστε αισιόδοξοι. Συζητώ με τον κόουτς και του μιλώ για την Αργεντινή, αλλά εκείνος μού λέει πως θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τη Νότιο Κορέα. Είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι, είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα καλό ξεκίνημα”, δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Γιάννης Τοπαλίδης.

Αναφορικά με τα στενά χρονικά περιθώρια που έχουν παίκτες της Εθνικής που είτε τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους, είτε τις ολοκληρώνουν με τη λήξη των πλέι-οφ, ο βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ δήλωσε: “Συζητήσαμε με τους παίκτες που δεν έχουν πια υποχρεώσεις και ήταν όλοι της γνώμης ότι θα έπρεπε να κάνουν διακοπές για περίπου 10 μέρες. Τους δώσαμε ειδικό πρόγραμμα για να ακολουθήσουν, ώστε να είναι σε καλή κατάσταση όταν συγκεντρωθεί η Εθνική. Υπήρξε αυτό το απρόοπτο με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των πλέι οφ, αλλά είναι πράγματα που δεν μπορείς να τα περιμένεις”.

Πρίττας: “Όνειρο ζωής”

Ο παίκτης του Άρη δέχθηκε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών τους στην προπόνηση των “κιτρίνων” της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια με γραπτή δήλωση του στο σάιτ της ΕΠΟ, τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή για τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται με το εθνόσημο.

“Η πιθανότητα να κληθώ στην Εθνική υπήρχε στην άκρη του μυαλού μου, επειδή άκουγα ότι το τεχνικό επιτελείο παρακολουθεί αγώνες της ομάδας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη. Ηταν ένα όνειρο ζωής. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς τους ποδοσφαιριστές να αγωνιζόμαστε με το εθνόσημο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας που με επέλεξε, όπως επίσης τον προπονητή μου στον Αρη, ο οποίος με βοήθησε στη φετινή σεζόν να βελτιώσω την απόδοσή μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε