Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι “εκλεκτοί” του Βαλβέρδε για την προετοιμασία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τις προθέσεις του για τους παίκτες που δεν υπολογίζει έδειξε ο Βάσκος τεχνικός αποκλείοντας 13 παίκτες από τα βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μοναδική έκπληξη η παρουσία του Γκαλίτσιου. Δυσκολεύει του Σάντσες.

Την απόφαση για την άρση της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα περίμεναν στον Ολυμπιακό για να ανακοινώσουν τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο λόγος για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος θα δώσει κανονικά το παρόν.
Εκτός αποστολής έμειναν 13 παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Βαλβέρδε, μεταξύ των οπoίων είναι και ο Μήτρογλου. Πιο συγκεκριμένα δεν θα ταξιδέψουν στην Αυστρία οι Βασιλόγιαννης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης, Μήτρογλου, Επστάιν, Ντερμπισάιρ, Νέμεθ, Λεάντρο, Βάντερσον, Νέμεθ, Ποτουρίδης (βρίσκεται στην Εθνική Νέων), Μονιάκης και Σταμόγιαννος.

Αναλυτικά η 29μελή αποστολή του Ολυμπιακού:

Κοστάντσο, Σουμπίνιο, Δασκαλάκης, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκαλίτσιος, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Νικλητσιώτης, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Χαβίτο, Ριέρα, Ρόμενταλ, Τοροσίδης, Βαλεριάνος, Ν. Παπαδόπουλος.

Ισπανία καλεί Σάντσες

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε