Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι καλές εμφανίσεις δεν δίνουν βαθμούς. Η άμυνα δίνει

Οι καλές εμφανίσεις δεν δίνουν βαθμούς. Η άμυνα δίνει

Οι “ερυθρόλευκοι” μπορεί να στάθηκαν πολύ καλά στο Έμιρεϊτς αλλά έφυγαν από το Λονδίνο με την 11η ήττα τους σε ισάριθμα ματς στην Αγγλία.

Η ομάδα του Ζαρντίμ παρουσίασε στο Εμιρέιτς το καλύτερο της φετινό πρόσωπο όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Η συμπαγής ομάδα του πρώτου μέρους δημιούργησε ευκαιρίες, δεν απειλήθηκε από την Άρσεναλ αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την εξαιρετική της εμφάνιση.

Ο λόγος; Η άμυνα και κυρίως στο πρώτο γκολ, ο Μέγιερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας ήταν βασικός την περυσινή σεζόν αλλά φέτος στα δύο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ που έχει παίξει δεν εμπνέει σιγουριά. Το συρτό σουτ του Ζερβίνιο, φάνταζε εύκολο όμως ο Μέγιερι δεν αντέδρασε ποτέ.

Αντίθετρα αντέδρασαν οι υπόλοιποι που μέσα σε 3 λεπτά ισοφάρισαν με το γκολ του Μήτρογλου και πήγαν στα αποδυτήρια με την καλύτερη ψυχολογία.

Στο δεύτερο μέρος, η Άρσεναλ πάτησε… γκάζι στο πρώτο 15λεπτο και πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ. Ο Ολυμπιακός δεν είχε δυνάμεις και έτσι γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στον όμιλο.

Η ισοπαλία στο Σάλκε – Μονπελιέ μοιάζει βολική αλλά οι “ερυθρόλευκοι” για να μείνουν ζωντανοί, αρχικά στο κυνήγι της τρίτης θέσης, θα πρέπει να μην ηττηθούν την επόμενη αγωνιστική στη Γαλλία.

Η Μονπελιέ έδειξε κόντρα στη Σάλκε ότι είναι επικίνδυνη και αν δεν προσέξει ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα. Η εικόνα πάντως των ερυθρόλευκων στο Έμιρειτς κάνει τους φίλους τους αισιόδοξους για τη συνέχεια.

Λύγισε…ο Ολυμπιακός – Η άμυνα τον…πρόδωσε, η Άρσεναλ τον τιμώρησε(VIDEO)

Ο “ιπτάμενος” Ρονάλντο έχει…πελάτη τον Άγιαξ – Σώθηκε η Σίτι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε