Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι κάμερες του ΟΑΚΑ κατέγραψαν τους χούλιγκαν να μοιράζουν… πυρομαχικά

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται τις κάμερες στο ΟΑΚΑ, έχουν καταγράψει αποκαλυπτικές σκηνές της διανομής από τουλάχιστον 5 άτομα που κρατούν μπλε χρώματος σακούλες, βεγγαλικών και άλλων τινών αθλητικών πυρομαχικών.

Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζεται από συνδικαλιστές της Ένωσης Αττικής, η οποία σε χθεσινή της ανακοίνωση σημειώνει μεταξύ πολλών άλλων.

“Πριν ξεκινήσει η αθλητική συνάντηση και εντός του αγωνιστικού χώρου άτομα αγνώστου ιδιότητος μοίραζαν από σακούλες βεγγαλικά και πυροτεχνήματα στους θεατές, ενώ η Αστυνομία στον εξωτερικό χώρο του σταδίου «μαχόταν» με υποτιθέμενους φιλάθλους”, ενώ σε άλλο σημείο τονίζουν πως “στον προέλεγχο δεν είχε εντοπιστεί τίποτα, πράγμα που σημαίνει ότι ευρίσκονταν από προηγούμενες ημέρες”.

Την ίδια πάνω κάτω ανακοίνωση είχαν βγάλει πριν από ένα χρόνο, στις 30 Μαρτίου του 2010 μετά από την επεισοδιακή αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό, στην οποία κατήγγειλλαν: “Κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Π.Α.Ο.- Ο.Σ.Φ.Π. στο Ο.Α.Κ.Α. διανέμοντο στις κερκίδες σε ποσότητα βεγγαλικά και πυροτεχνήματα ενώ από τους ελέγχους στις κεντρικές πύλες, κατά τη διάρκεια της προσέλευσης των θεατών, δεν είχε διαπιστωθεί συμβάν παράνομης εισόδου τέτοιων ειδών!”.

Τότε όπως ενδεχομένως και σφόδρα πιθανόν και τώρα, δεν ανακαλύφθηκαν ούτε οι υπαίτιοι δράστες της διανομής, πολύ δε περισσότερο οι ηθικοί αυτουργοί του προαναγγελθέντος εγκλήματος.

Αυτή τη φορά, όπως λέγεται οι αστυνομικοί στο “κοντρόλ” του ΟΑΚΑ έχουν σημειώσει με ακρίβεια την χρονική στιγμή που έχουν απαθανατιστεί αυτοί οι 5 “κύριοι” με τις μπλε σακούλες. Ας ψάξουν να τους βρούνε, με πρωτοστάτη τον κ. Μπιτσαξή που για πολλοστή φορά, όπως όλοι οι προκάτοχοι του, ευαγγελίζεται κάθαρση κι αυστηρές ποινές και με τους παράγοντες που τη μία δυναμιτίζουν κι ενισχύουν το χουλιγκανισμό κι από την άλλη χύνουν κροκοδείλια δάκρυα πάνω στο σηψαιμικό πτώμα του αθλητισμού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε