Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι κορυφαίοι της χρονιάς

Οι κορυφαίοι της χρονιάς
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 05.12.2011 | 19:59
Πρώτη δημοσίευση: 05.12.2011 | 19:59

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, η Εθνική ποδοσφαίρου και ο υγρός στίβος κυριαρχούν στις κατηγορίες για την ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διενεργήθηκε μεταξύ των επαγγελματιών αθλητικών δημοσιογράφων-μελών του ΠΣΑΤ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διενεργήθηκε μεταξύ των επαγγελματιών αθλητικών δημοσιογράφων-μελών του, για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2011.
 
Οι Σπύρος Γιαννιώτης (Κολύμβηση), Δημήτρης Διαμαντίδης (Μπάσκετ) και Δημήτρης Χονδροκούκης (Στίβος), αναδείχθηκαν, με αλφαβητική σειρά, στην πρώτη τριάδα για την ανάδειξη του κορυφαίου αθλητή, ενώ στην πρώτη τριάδα των κορυφαίων αθλητριών, αναδείχθηκαν, επίσης με αλφαβητική σειρά, οι Αλεξάνδρα Ασημάκη (Υδατοσφαίριση), Νικόλ Κυριακοπούλου (Στίβος) και Μαριάννα Λυμπερτά (Κολύμβηση).

Την τριάδα των κορυφαίων ομάδων, τέλος, συνθέτουν οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου και υδατοσφαίρισης Γυναικών, καθώς και η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.
 
Οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία θα ανακοινωθούν την προσεχή Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011 (18:00), στη διάρκεια της μεγάλης γιορτής του ελληνικού αθλητισμού "Αθλητικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2011", που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και θα μεταδοθεί απ΄ ευθείας από την τηλεόραση της ΝΕΤ, το ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.psat.gr .
 
Η μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, διοργανώνεται από τον ΠΣΑΤ εδώ και 58 χρόνια και έχει γίνει πλέον θεσμός για τα αθλητικά πράγματα της χώρας μας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της φετινής ψηφοφορίας, στην οποία πήραν μέρος 451 μέλη του ΠΣΑΤ οι τρεις επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή (με αλφαβητική σειρά) είναι οι: ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Σπύρος (Κολύμβηση), ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ Δημήτρης (Μπάσκετ), ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ Δημήτρης (Στίβος).
 
Οι τρεις επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας (με αλφαβητική σειρά) είναι οι: ΑΣΗΜΑΚΗ Αλεξάνδρα (Υδατοσφαίριση), ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Νικόλ (Στίβος), ΛΥΜΠΕΡΤΑ Μαριάννα (Κολύμβηση).
 
Οι τρεις επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας (με αλφαβητική σειρά) είναι οι: ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ (Ποδόσφαιρο), ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Υδατοσφαίριση), ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μπάσκετ Ανδρών).
 
Για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή, επικρατέστεροι (με αλφαβητική σειρά) είναι οι: ΓΕΜΕΛΟΣ Νίκος (Κολύμβηση), ΜΟΡΦΕΣΗΣ Γιώργος (Υδατοσφαίριση), ΣΑΝΤΟΣ Φερνάντο (Ποδόσφαιρο).
 
Επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή με αναπηρία (με αλφαβητική σειρά) είναι οι: ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ Γρηγόρης (Μπότσια), ΣΤΑΘΕΛΑΚΟΣ Πασχάλης (Στίβος), ΤΑΜΠΑΞΗΣ Χρήστος (Κολύμβηση).
 
Για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας με αναπηρία, επικρατέστερες (με αλφαβητική σειρά) είναι οι: ΕΛΑΤΙΦ Κατερίνα (Στίβος), ΚΟΡΔΑΛΗ Μαριάννα (Μπότσια), ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ Μαρία (Στίβος).


   Διαδώστε αυτό το άρθρο