Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι μετοχές του Γκούμα στον Παππά

Οι μετοχές του Γκούμα στον Παππά
Ο Πέτρος Παππάς αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις των διοικητικών της ΑΕΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.02.2010 | 07:00
Πρώτη δημοσίευση: 09.02.2010 | 21:49

Αποχωρούν από την ΠΑΕ ΑΕΚ Γκούμας και Χατζηιωάννου, με το ποσοστό των μετοχών τους να μεταβιβάζεται στον Πέτρο Παππά.

Ο Γκίκας Γκούμας και ο Πόλυς Χατζηιωάννου αποχωρούν από την ΠΑΕ ΑΕΚ, μεταβιβάζοντας τις μετοχές του στον Πέτρο Παππά, ενώ καταβάλλουν σε μετρητά 2.170.000 ευρώ στην ΠΑΕ και 150.000 ευρώ στην Ερασιτεχνική. Παράλληλα, παραχωρούν τραπεζικές εγγυήσεις ύψους 1.200.000 ευρώ για να εξοφληθούν στις τράπεζες ΑΣΠΙΣ και CITI BANK, δάνεια που έχει πάρει η ΑΕΚ. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Πέτρος Παππάς γίνεται πανίσχυρος στην μετοχική ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΚ. 

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Γκίκα Γκούμα, όπως δημοσιοποίηθηκε μέσω του "Nova ΣΠΟΡ FM": 

"Η πρόταση που έγινε στις 17 Δεκεμβρίου 2009 για την μεταβίβαση στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ του συνόλου των μετοχών που είναι στον έλεγχο μου στην ΠΑΕ ΑΕΚ (περίπου 18%) δεν έτυχε θετικής ανταπόκρισης. 

Κατόπιν τούτου και με δεδομένη την αποχώρηση μου από τον περασμένο Σεπτέμβριο από τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ ΑΕΚ, προχωρήσαμε σε συμφωνία και μεταβιβάσαμε το ποσοστό αυτό στον κ. Πέτρο Παππά, ενεργοποιώντας παράλληλα την δέσμευση για άμεση καταβολή μετρητών (2,170,000 Ευρώ) στην ΠΑΕ καθώς και 150,000 για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ.
 
Επιπλέον, αποφασίσαμε με τον κ. Πόλυ Χατζηωάννου να παραχωρήσουμε υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΚ τραπεζικές εγγυήσεις συνολικού ύψους 1,200,000 Ευρώ που είχαμε δώσει στις τράπεζες Αspis και Citibank, ώστε να εξοφληθούν προς τις τράπεζες αυτές ισόποσα δάνεια που έχει λάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ. 

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι όλα αυτά τα χρόνια της συμμετοχής μας στην ΑΕΚ πορευτήκαμε αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα το καλό της αγαπημένης μας ομάδας χωρίς ιδιοτέλεια ή διάθεση προσωπικής προβολής. Αυτός ο κύκλος έφτασε η ώρα να κλείσει. 

Ευχόμαστε ολόψυχα στην επόμενη διοίκηση του κ. Αδαμίδη κάθε επιτυχία και να φέρει την ΑΕΚ εκεί που πραγματικά της αξίζει και που ονειρεύεται ο κάθε ΑΕΚτζής.
 
Με εκτίμηση “


   Διαδώστε αυτό το άρθρο