Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι νέοι είναι…ωραίοι – Ο ΠΑΟΚ αφήνει εκτός πλέι-οφ τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 Με γκολ των νεοαποκτηθέντων Καμαρά και Βούκιτς ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για 50 λεπτά. Στο -3 από την 5η θέση οι “πράσινοι” που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης.

 Το LIVE του αγώνα

Τα όσα έγιναν με τον Πάμπλο Γκαρσία δεν επηρέασαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ που μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλλαν από νωρίς τον ρυθμό τους. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και με εξαίρεση το σουτ του Λαζάρ στο 23΄και την κεφαλιά του Καμαρά στο 24΄δεν ανησύχησαν τον Καρνέζη.

Τα πράγματα έγιναν καλύτερα για τον “δικέφαλο του βορρά” στο 39΄όταν ο Πάπε Σο αποκλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Δώνη έγιναν πιο ουσιαστικοί και στο 59΄πήραν το προβάδισμα. Ο Καμαρά με εξαιρετική ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μαρίνο και κατέληξε στα δίχτυα του Καρνέζη. Ο ΠΑΟΚ διατήρησε την υπεροχή και έφτασε κλείδωσε το τρίποντο στο 81΄όταν μετά ο Αποστολόπουλος έκανε την σέντρα, ο Καρνέζης απομάκρυνε την κεφαλιά του Αθανασιάδη αλλά ο επερχόμενος Βούκιτς έστιλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ παρέμεινε έναν πόντο πίσω από τον 2ο Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στο -3 από τον 5ο ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε