Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι νέοι είναι… ωραίοι και ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση

Οι νέοι είναι… ωραίοι και ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση

Με τους “μικρούς”  και το 4-3-3 που ερφάρμοσε ο Δώνης να αφήνουν αισιόδοξα μηνύματα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 της Ακαδημίας Πλαταμώνα στην Κατερίνη και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στους “16” του κυπέλλου.

Μόλις στο 11ο λεπτό, ο Απόστολος Γιάννου έδωσε ένα λόγο πανηγυρισμού στους φίλους του ΠΑΟΚ που ακολούθησαν την ομάδα. Η άμεση ισοφάριση (στην μοναδική τελική προσπάθεια των γηπεδούχων στο ματς) από τον Κώστα Έξαρχο δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα, που ήθελε τους φιλοξενούμενους σε θέση ισχύος, να αναζητούν διαρκώς το γκολ. Ανέκτησαν το προβάδισμα στο 29ο λεπτό με σουτ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και έδιωξαν κάθε άγχος, ενώ ο Φωτάκης στο 62′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Βλάχος): Σακελλαρίδης (46′ Ράπτης), Γούτσιος, Αχαλινόπουλος, Λιόλιος, Τασίδης, Μποταίτης, Ζούρκος, Σαββίδης, Εξαρχος, Κυρτέγος, Μήτρακας.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Βιβιάν, Ιντζίδης, Φωτάκης, Λάζαρ (65′ Παναγιωτούδης), Κίτσιου, Σαλπιγγίδης (65′ Πέλκας), Λόρενς, Γιάννου.

Την Παρασκευή η παρουσίαση του Κατσουράνη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε