Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Οι όροι του Τζιμπρίλ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τι θέλει ο Γάλλος σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού για να μείνει και μετά το καλοκαίρι. Η διοικητική σταθερότητα, η ενίσχυση στο ρόστερ και η σχέση με τον κόσμο. Σήμερα κρίνεται η παρουσία του Γάλλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Νίνης.
Εξαιρετικά αμφίβολος ο Νίνης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Μπορεί το πρωτάθλημα να βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του, ωστόσο αυτό που καίει τους ανθρώπους και τον κόσμο του τριφυλλιού είναι η παραμονή του Τζιμπρίλ Σισέ.

 
Ο Γάλλος επιθετικός ανεβάζει από μόνος του την δυναμική του συλλόγου όχι μόνο με τα γκολ που πετυχαίνει (πρώτος σκόρερ των πρασίνων τα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα), αλλά και με την γενικότερη παρουσία του.
 
Στην συνάντηση που είχε η διοικούσα επιτροπή με εκπρόσωπους τον οργανωμένων έγινε γνωστή η πρόθεση των “πρασίνων” να τον κρατήσουν στην ομάδα παρά τις δεδομένες οικονομικές δυσκολίες που θα προκύψουν σε περίπτωση που το πρωτάθλημα κατακτήσει ο Ολυμπιακός.
 
Ο ίδιος ο Σισέ μετά την αποχώρηση Πατέρα και την διοικητικά αστάθεια σε συνδυασμό με την κακή εικόνα της ομάδας σκεφτόταν να αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν, ωστόσο από ότι φαίνεται το κλίμα έχει αντιστραφεί. Η διοικούσα επιτροπή έχει βάλει μία τάξη στην ομάδα, ενώ και η εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου έχει βελτιωθεί με τον Φερέιρα. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που θέλει ο Σισέ για να μείνει.
 
Θα πρέπει να υπάρξει μια ισχυρή, σε όλα τα επίπεδα, διοίκηση το καλοκαίρι, η οποία κατά τον Σισέ θα μπορεί να προστατεύει τα συμφέροντα της ομάδας. Εκτός του διοικητικού θα πρέπει να υπάρξει και ενίσχυση του ρόστερ, ώστε να είναι ανταγωνιστικός ο σύλλογος την επόμενη χρονιά και να μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους του. Από εκεί και πέρα, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι σε πολύ καλό επίπεδο ήδη, ενώ οι σχέσεις του Σισέ με τον κόσμο είναι ιδανική και δεν υπάρχει πρόβλημα, αντίθετα είναι ένας από τους λόγους υπέρ της παραμονής του.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε