Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Οι “παλιοί” μας έβαλαν στον ίσιο δρόμο!”

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Το νέο παιδί-θαύμα του ελληνικού μπάσκετ, ο Κώστας Παπανικολάου, μιλάει στο gazzetta.gr για την αγωνιστική “εκτόξευση” του Ολυμπιακού, την σχέση του με τον Περπέρογλου και τα αποδυτήρια της ομάδας!

Από την περυσινή περίοδο κιόλας, όταν έκανε το μεγάλο ξεπέταγμα και εξελίχθηκε σε ένα από τα βασικά “όπλα” των “ερυθρολεύκων” σε άμυνα κι επίθεση, τράβηξε πολλά βλέμματα επάνω του και μάλιστα με την απόδοση που είχε στο φάϊναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης (μ.ο. 13,5π., 4,0ρ. & 1,0κλ. με 100% σε δίποντα και τρίποντα!!!) και ιδιαίτερα στον αξέχαστο τελικό (18π., 4ρ. με 5/6 βολ., 2/2 διπ. & 3/3 τριπ. σε 27‘) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν την άποψη ότι έπρεπε να αναδειχθεί MVP της διοργάνωσης!

Ο λόγος για τον Κώστα Παπανικολάου, που στα 22 του, δεν είναι απλά πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης με τον Ολυμπιακό και μελλοντική επιλογή των Νιού Γιορκ Νικς (νο 48 στο ντραφτ του περασμένου καλοκαιριού) για το ΝΒΑ, αλλά θεωρείται ήδη ένας από τους ανερχόμενους αστέρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Περισσότερα στο Gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε