Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι περιπτώσεις στην άμυνα και ο Χουράδο για “10άρι”

Οι περιπτώσεις στην άμυνα και ο Χουράδο για “10άρι”

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να έχουν πει πως η ενίσχυση της ομάδας θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των φιλικών στην Πορτογαλία, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας “δουλεύουν” συνεχώς και εξετάζουν ήδη περιπτώσεις που θα καλύψουν τις απαιτήσεις του Ζαρντίμ.

Οι “ερυθρόλευκοι” χρειάζονται έναν έμπειρο παίκτη στην άμυνα, που θα καλύψει το κενό του τραυματία Παπαδόπουλου, αφού και στο φιλικό με την Μπράγκα φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα στα μετόπισθεν.

Η περίπτωση του Μπρούνο Άλβες μοιάζει απίθανη, για τον Γκονσάλο Ροντρίγκες τα πράγματα θα γίνουν εύκολα αν μείνει ελεύθερος απ’ την Βιγιαρεάλ, ενώ στο προσκήνιο ήρθε πρόσφατα και το όνομα του Ματάισεν της Μάλαγα. Στα υπ’ όψιν του Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκονται ο Σερένο της Πόρτο και ο Κανού της Σταντάρ.

Ανοιχτό είναι πάντα το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση και για την απόκτηση ενός δημιουργικού χαφ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Γαύρος”, ο Ισπανός Χοσέ Μανουέλ Χουράδο αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ζαρντίμ.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, ο παίκτης της Σάλκε έχει για την ώρα δύο πιθανούς προορισμούς. Την Μάλαγα που επίσης ενδιαφέρεται για την αγορά του και τον Ολυμπιακό.

Έβγαλε επιθετικά… χαρίσματα στο πρώτο – Προβλημάτισε στην επανάληψη

Δήλωση μάνατζερ Τοροσίδη: Καμία συμφωνία με άλλη ομάδα!

“Ο Ολυμπιακός ζήτησε 5 εκ. ευρώ για Τοροσίδη”

Παρέμεινε εκτός ο Τοροσίδης

Κινείται για στόπερ ο Ολυμπιακός – Φαβορί ο Γκονζάλο Ροντρίγκες

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε