Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οι πρώτες εικόνες μετά την απελευθέρωση του Πουλίδο (VIDEO)

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ευχάριστη εξέλιξη είχε τελικά η περιπέτεια του Άλαν Πουλίδο! Ο Μεξικανός επιθετικός του Ολυμπιακού βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας και είναι καλά στην υγεία του, ενώ αυτή την ώρα είναι στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.

Τα ευχάριστα επιβεβαιώθηκαν τόσο από τον πατέρα του Μεξικανού διεθνή κυνηγού, όσο και από τον ατζέντη του Φελίπε Αγιάλα. Ακολούθησε και η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που ανέφερε ότι η περιπέτεια του Άλαν Πουλίδο έλαβε τέλος και ο παίκτης είναι μαζί με την οικογένεια του και καλά στην υγεία του.

“Η περιπέτεια του Άλαν Πουλίδο έλαβε τέλος. Είναι με την οικογένειά του και είναι καλά στην υγεία του”, ενημερώνουν οι ερυθρόλευκοι προς ανακούφιση όλων.

Σύμφωνα μάλιστα με πηγές από το Μεξικό, ένας από τους απαγωγείς κρατείται από την ομοσπονδιακή αστυνομία. Δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και οι πρώτες φωτογραφίες του Πουλίδο μετά την απελευθέρωση του.

Μάλιστα, ο νεαρός επιθετικός εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες, έχοντας στο πλευρό του τον κυβερνήτη της Ταμαουλίπας, Εχίδιο Τότε Καντού, ο οποίος έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, λίγο μετά το εξιτήριο του Μεξικανού άσου από το νοσοκομείο.

Όπως διακρίνεται στο σχετικό VIDEO ο Άλαν Πουλίδο φοράει ένα αμάνικο φανελάκι, είναι εμφανώς ταλαιπωρημένος από την περιπέτεία του και στο δεξί χέρι του έχει τοποθετηθεί επίδεσμος.

“Αργότερα θα σας δώσουμε λεπτομέρειες. Το πιο σημαντικό είναι πως βρίσκεται εδώ μαζί μας και αυτό είναι που πραγματικά θέλαμε”, τόνισε ο Εγκίδιο Τόρες Καντού.  

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε