Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Άρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην κλήρωση των “32” και των “16” του Γιουρόπα Λιγκ θα βρίσκονται στο γκρουπ των αδυνάτων.

Αυτό σημαίνει πως οι ΠΑΟΚ και Άρης θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση μία εκ των :Μάντσεστερ Σίτι, Λεβερκούζεν, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Βιγιαρεάλ, Ντιναμό Κιέβου, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Στουτγκάρδη, Αϊντχόφεν, Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ, Πόρτο, Σπαρτάκ Μόσχας, Μπράγκα, Άγιαξ, Τβέντε.
 
Το γκρουπ των αδυνάτων: Λεχ Πόζναν, Άρης, Λιλ, ΠΑΟΚ, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Σπάρτα Πράγας, Άντερλεχτ, Γιούνγκ Μπόις, Μέταλιστ, Σεβίλλη, Νάπολι, Μπεσίκτας, Ρούμπιν, Βασιλεία, Ρέιντζερς, Μπενφίκα.
 
Στη φάση των “32” δεν μπορούν να τεθούν αντιμέτωπες ομάδες που βρίσκονταν στον ίδιο όμιλο του Europa League ή προέρχονται από την ίδια χώρα, ενώ στη φάση των “16” δεν ισχύουν οι παραπάνω περιορισμοί.
 
Οι αγώνες της φάσης των “32” θα γίνουν στις 17 και 24 Φεβρουαρίου, ενώ τα ματς στους “16” θα γίνουν 10 και 17 Μαρτίου, ενώ θα ακολουθήσει νέα κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά, στις 18 Μαρτίου.

Η “κλήρωση” ξεκινάει στις 14:00 την Παρασκευή και θα μεταδοθεί LIVE  από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε