Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Οξυγόνο” στον Άρη – Ξέσπασε στον Λεβαδειακό

“Οξυγόνο” στον Άρη – Ξέσπασε στον Λεβαδειακό

Ο Άρης δεν είχε περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών, μετά την ήττα στην Βέροια και στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του “καθάρισε τον Λεβαδειακό με 4-0 και έμεινε …ζωντανός στη μάχη της παραμονής. Δύο γκολ από Γιαννιώτα.

Με τον Σούλη Παπαδόπουλο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του, ο Άρης σημείωσε την μεγαλύτερη φετινή τους νίκη, στο πιο κρίσιμο, ίσως, παιχνίδι της σεζόν, κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 4-0 τον Λεβαδειακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Με το “τρίποντο” αυτό, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους 25 πόντους στην Σούπερ Λίγκα και βρίσκονται σε απόσταση ενός πόντου από την γραμμή της σωτηρίας

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2′ με την κεφαλιά του Κοέλιο. Η υπεροχή των “κίτρινων” στον χώρο του κέντρου και η καλή κυκλοφορία της μπάλας, δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Λεβαδειακό για να απειλήσει την εστία του Διούδη.

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που έφτασαν πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα, αλλά ο Ακάνθο (18′) δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή σε αφύλακτη εστία. Παρόλο που στη συνέχεια οι Βοιωτοί είχαν στην κατοχή τους την μπάλα και “πάτησαν” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τον Άρη να κάνει το 2-0 με τον Γιαννιώτα. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να ανακάμψει και να “κλείσει” τους “κίτρινους’ στην εστία τους, αλλά οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να “καθαρίσουν” το ματς στο 65′, με το δεύτερο τέρμα του Γιαννιώτα στο ματς και έδωσαν χαρακτήρα… θριάμβου στη νίκη τους, με το γκολ του Τάτου (80′).

ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Τάτος, Πουλίδο (68′ Τριανταφυλλάκος), Γιαννιώτας (84′ Ηρακλής), Ζαραδούκας (79′ Μαργαρίτης), Διαμαντάκος, Κοέλιο. 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Ρομέου, Χοσέμι, Ζησόπουλος, Κόρμπος (46′ Μάρτινς), Λισγάρας, Μουλόπουλος, Μεντί, Ακόστα (66′ Μπουμάλ), Βασιλείου, Μαχαίρας (46′ Καγιεχόν). 

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) 
Βοηθοί: Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας), Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας) 
4ος: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε