Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Όλα ήταν εναντίον μας – Βαριά ήττα της Ελλάδας από την Τσεχία

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο Κουτσιανικούλης στην πρώτη φάση του αγώνα έκανε λάθος, ο διαιτητής στο 18′ έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της Εθνικής και ο τερματοφύλακας της Τσεχίας κατέβασε τα ρολά, αναγκάζοντας την Ελλάδα σε βαριά ήττα με 3-0.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Χειρότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Εθνική μας. Μόλις στο 1ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν ο Χόσαλικ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κουτσιανικούλη και προηγήθηκε.

 
Οι παίκτες του Γεωργιάδη δεν μπόρεσαν να συνέλθουν άμεσα και στο 18′ βρέθηκαν με 2 τέρματα στην πλάτη. Για να γίνει το 2-0 έβαλε το “χεράκι” του και ο διαιτητής που υπέδειξε λανθασμένα πέναλτι εις βάρος της Ελλάδας, όταν ο Σιόβας βρήκε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής. Ο Πέκχαρτ ευστόχησε από τα 11 βήματα.
 
Οι Έλληνες ανέβασαν την απόδοση τους και πλησίασαν ουκ ολίγες φορές στη μείωση του σκορ πριν το τέλος του ημιχρόνου, όμως βρήκαν απέναντι τους έναν εκπληκτικό Βάντσλικ.
 
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο Γεωργιάδης έκανε σχετικά γρήγορα τρεις αλλαγές αλλά αυτές δεν βοήθησαν. Ο Παπάζογλου στο 57′ έχασε τη σημαντικότερη ευκαιρία της Εθνικής μας στο δεύτερο 45λεπτο.
 
Τελικά οι Τσέχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Βόσανιτς στο 77′ και πήραν τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 21.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε