Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Όλα μηδέν στα Χανιά!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Πλατανιάς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Βέροια στα Χανιά, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η Βέροια παρέμεινε αήττητη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, ενώ ο Πλατανιάς πρόσθεσε ακόμα ένα πόντο… στο σακούλι του.

Η ισοπαλία δεν “χάλασε” καμία από τις δύο ομάδες, οι οποίες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ιδιαίτερες τελικές προσπάθειες και περιορίστηκαν περισσότερο σ’ ένα παιχνίδι κέντρου.

Ο αγώνας:

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τις πολλές και μεγάλες διακοπές να κυριαρχούν στην αναμέτρηση και να μην αφήνουν τις δύο ομάδες να βρουν ιδιαίτερο ρυθμό. Οι τελικές προσπάθειες ήταν ελάχιστες στο πρώτο μέρος, με τον Πλατανιά να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα, πέρα από κάποια σουτ του Μιλοβάνοβιτς και του Γιακουμάκη. Η Βέροια είχε μόλις μία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, με τον Άρτσε να σουτάρει δυνατά και τον Σωτηρίου να αποκρούει ασταθώς. 

Οι κρητικοί ήταν ιδιαίτερα άτυχοι, καθώς μέχρι το 65′ είχαν πραγματοποιήσει τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Ο Γκνιάτιτς και ο Σωτηρίου τραυματίστηκαν στο πρώτο μέρος, με τους Ντίνα και Κοκκαλά να παίρνουν τη θέση τους, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Ράμος αντικατέστησε τον τραυματία Γιακουμάκη.

Στο 76′ ο Πλατανιάς έχασε μία μεγάλη ευκαιρία, με τον Ανγκούλο να πιάνει μία ωραία κεφαλιά και τη μπάλα να περνάει λίγο ελάχιστα άουτ. Η Βέροια απάντησε λίγα λεπτά αργότερα με δύο μεγάλες ευκαιρίες. Ο Κόλα έπιασε δύο εξαιρετικές κεφαλιές, αλλά ο Κοκκαλάς τις απέκρουσε και τις δύο, κρατώντας το μηδέν.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου (45′ Κοκκαλάς), Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς (45+ Ντίνας), Μενδρινός, Μουνάφο, Γιακουμάκης (65′ Ράμος), Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο.

ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Λόπες, Μαλόν, Όστοϊτς, Ετζενγκέλε, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (90′ Μαραγκός), Ναζλίδης (72′ Κόλα), Αμπντούν (61′ Μεραμπασβίλι), Γιουσούφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε