Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

“Όλα στο φως”

“Όλα στο φως”
Αποκαλυπτικός ο Παππάς στη συνέντευξη του, ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.12.2009 | 12:24
Πρώτη δημοσίευση: 11.12.2009 | 12:18

Να δημοσιευτούν όλα τα στοιχεία του ελέγχου ώστε να μάθουν όλοι τι έγινε τα τελευταία πέντε χρόνια στην ΑΕΚ ζήτησε ο Πέτρος Παππάς.

Ο εκ των βασικών μετόχων της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Εξέδρα” ζήτησε να γίνει πλήρης ανάλυση των χρημάτων που έχουν βάλει οι μέτοχοι και να γίνει γνωστό που κατέληξαν τα κεφάλαια από τα έσοδα της ΑΕΚ.
 
Παράλληλα στην "Ένωση" συνεχίζεται η κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ, στην οδό Γράμμου, με τους οπαδούνα είναι αποφασισμένοι να κάνουν γιορτές εκεί εάν δεν βρεθεί λύση.

Την Παρασκευή θα συνεχιστούν οι συζητήσεις του Νοτιά με τον Κοζώνη στις ΗΠΑ, την ώρα που οι μέτοχοι συγκέντρωσαν το ποσό του ενός εκατ. ευρώ για να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας.
“Πιστεύω πως θα πρέπει να δημοσιευτούν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα αφορούν το αποτέλεσμα του ελέγχου, ακόμη και την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε να γνωρίζουν όλοι τι έγινε στην ΑΕΚ την τελευταία πενταετία και φτάσαμε ως εδώ.
 
Είτε είναι καλό το αποτέλεσμα, είτε είναι κακό, μόλις τελειώσει ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών θα δοθεί ένα χρονικό διάστημα στον Κοζώνη για να επενδύσει τα χρήματα που θέλει στην ΑΕΚ.
 
Εάν δεν προχωρήσει το θέμα με τον Κοζώνη θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε εμείς έως στο τέλος της σεζόν με στόχο να νοικοκυρέψουμε τα πράγματα. Το καλοκαίρι εάν υπάρξει κάποιος επενδυτής με αποδεδειγμένη οικονομική επιφάνεια θα μπορούμε να συζητήσουμε την διάδοχη κατάσταση.
 
Σας βεβαιώ ότι κληρονομήσαμε την ομάδα χωρίς να φταίμε για όποια διαχειριστικά λάθη πιθανώς να έγιναν. Έχουμε ευθύνη γιατί δεν ασκήσαμε τον έλεγχο που έπρεπε στη διοίκηση. Βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που έχουμε χάσει ότι είχαμε βάλει. Τώρα βάζουμε κι άλλα, όμως την ίδια ώρα ένα κομμάτι του κόσμου μας βρίζει. Να ξέρουν ότι κάνουμε ότι μπορούμε”, τόνισε ο Πέτρος Παππάς που πριν από μερικές είχε διαψεύσει ότι ηγείται ομάδας ανθρώπων που θέλουν να αναλάβουν την ΑΕΚ.

Αιχμές κατά της διοίκησης άφησε ο Μπάγεβιτς

Έξωση στην ΠΑΕ ΑΕΚ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο