Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Όλα τα… λεφτά σε Τρίπολη και Πλατεία

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
Οι αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός και Πανιώνιος-Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής καθώς κρίνονται ιδιαιέρας σημαντικές τόσο για την υπόθεση τίτλος όσο και για αυτή της παραμονής. Αμφίρροπα ματς σε Καβάλα, Κρήτη και Σέρρες.

Καβάλα – Ηρακλής (15:00 NOVA)
 

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Καβάλα που φιλοξενεί στο “Ανθή Καραγιάννη” τον Ηρακλή, ο οποίος ψάχνει ακόμα το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα.
 

Πανσερραϊκός – Ατρόμητος (15:00 NOVA)
 

Πολύ σημαντικό ματς στις Σέρρες ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν παίξει καλό ποδόσφαιρο αλλά βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο χαμένος μπλέκει για τα καλά για αυτό αναμένεται σπουδαίο παιχνίδι.
 

Εργοτέλης – Άρης (17:15 NOVA)
 

Ο Κούπερ έφυγε αλλά ήρθαν παίκτες. Με μεταγραφικές κινήσεις που προκάλεσαν ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας απάντησε η διοίκηση του Άρη στην παραίτηση του Αργεντινού τεχνικού ώστε να αντιστρέψει το κλίμα. Περιθώρια για νέες απώλειες δεν υπάρχουν στους κιτρινόμαυρους, την ώρα που ο Εργοτέλης μετά το διπλό στην Ξάνθη νιώθει άνετα από την 6η θέση.
 

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (17:15 NOVA)
 

Με στόχο τη νίκη που θα αυξήσει, έστω και για λίγο , στους 8 βαθμούς την διαφορά από τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τρίπολη. Ο Αστέρας με μόλις μία νίκη στο γήπεδο του έχει βρεθεί πολύ κοντά στην επικύνδινη ζώνη και ο Βαγγέλης Βλάχος αποτελεί παρελθόν με τον Παύλο Δερμιτζάκη να παίρνει τη θέση του.
 

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός (19:30 NOVA)
 

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει μέσα σε πέντε μέρες να τα χάσει όλα. Οι “κυανέρυθροι” με την ψυχολογία στα ύψη μετά το διπλό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θέλουν να ξεκολλήσουν από την επκύνδινη ζώνη για πρώτη φορά φέτος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε