Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολέθριο λάθος κόντρα στο πάθος – “Χτύπημα” Αστέρα στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τα πιτσιρίκια “φοβόντουσαν” από τον πιο έμπειρο παίκτη.. πληγώθηκαν. Ο Κωνσταντόπουλος έκανε μεγάλο  λάθος στο 64′ και έδωσε τη δυνατότητα στον Αστέρα Τρίπολης να φύγει για πρώτη φορά νικητής από το ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ. Οι φίλοι της Ένωσης παρά την ήττα χειροκρότησαν τους παίκτες της ομάδας τους.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Βλάχος: Τα παιδιά ήταν δακρυσμένα στα αποδυτήρια

Η ΑΕΚ των πιτσιρικάδων είδε από το ζέσταμα ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει την ομάδα. Η Ένωση μπήκε δυνατά και στο πρώτο δεκάλεπτο απείλησε 2 φορές. Την πρώτη με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φούντα και τη δεύτερη με την επικίνδυνη σέντρα του Αρκούδα και την προβολή του Κουρέλλα.

Ο Αστέρας γρήγορα ισορρόπησε το ματς και ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πάντως δεν ήταν όσο απειλητική ήθελε ο προπονητής της και μόνο στο 30΄έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Γιάγκο έκανε το λάθος και ο Μπακασέτας από καλή θέση αστόχησε.

Η καλύτερη στιγμή της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος ήρθε στο 41′ όταν ο Φούντας έκανε το σουτ αλλά ο Φάλοπ απέκρουσε.

Ο Τσιώλης έριξε στη μάχη τον Έγκον αλλά η Ένωση ήταν αυτή που απείλησε πρώτη και στο δεύτερο μέρος. Ο Λαγός στο 51′ με ατομική προσπάθεια προσπάθησε από πλάγια να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Φάλοπ απέκρουσε.

Η ΑΕΚ ανέβασε κι άλλο την απόδοση της και 10 λεπτά αργότερα άγγιξε το γκολ. Ο Κουρέλλας γύρισε στο σημείο του πέναλτι, ο Γροντής έκανε το πλασέ στην κίνηση αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε δίπλα από την εστία.

Και εκεί που η Ένωση έδειχνε ότι αναζητεί το γκολ της νίκης, ήρθε το ολέθριο λάθος του πιο έμπειρου παίκτη της. Ο Σανκαρέ απέφυγε τον Γιάγκο, έκανε τη σέντρα και ο Κωνσταντόπουλος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του δίνοντας την ευκαιρία στον Αλβάρες να τη στείλει στα δίχτυα.

Το γκολ άλλαξε τελείως την εικόνα του ματς. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες που θα της επέτρεπαν να διεκδικήσει τουλάχιστον το βαθμό ενώ ο Αστέρας στο 85′ θα μπορούσε να τελειώσει πρόωρα το ματς αλλά ο Ναβάρο νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κωνσταντόπουλο.

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Κωνσταντόπουλος, Αρκούδας, Κοντοές, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Γιάγκο, Λαγός, Γροντής (81′ Σταματής), Κουρέλλας, Φούντας (67′ Γκερέιρο), Παυλής (67′ Φουρτάδο).

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φάλοπ, Πιπίνης, Ουσέρο, Ρούμπεν Ράγιος, Τσαμπούρης, Αλβαρεζ, Μπακασέτας (59′ Φραγκουλάκης), Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Τσίμο Ναβάρο (92′ Ντινιωτάκης), Κουρμπέλης (46′ Έγκον)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε