Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Όλη η “Χ”αρά δική της – Σώθηκε η Κέρκυρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Φαίακες δεν πήραν τη νίκη που ήθελαν στο Κλεάνθης Βικελίδης για να είναι σίγουροι, όμως και η ισοπαλία με 1-1 έφτασε αφού την ίδια ώρα ο Εργοτέλης ηττήθηκε στην Ξάνθη.

Η Ξάνθη έσπρωξε στη Football League τον Εργοτέλη

Με τεσσάρα στο +4 στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός

Ο Άρης μπορεί να ήταν αδιάφορος αλλά έπαιξε το ματς στα ίσα και έφερε σε δύσκολη θέση την Κέρκυρα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 24′ με εύστοχο πέναλτι του Ιωάννου, σε μία φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα.

Οι παίκτες του Μασάδο διεκδίκησαν την ισοφάριση και αφού έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Λαζαρίδη, κατάφεραν να σκοράρουν με το ωραίο σουτ του Ακόστα στο 37′.

Λαζαρίδης και Σολτάνι έχασαν άλλες δύο ευκαιρίες για τον Άρη, ενώ η Κέρκυρα αρκέστηκε να πανηγυρίζει στα γκολ που πετύχαινε η Ξάνθη στα Πηγάδια.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και οι Φαίακες έστησαν τρελό γλέντι στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης αφού εξασφάλισαν την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα.

Άρης (Μασάδο): Σηφάκης, Παπαζαχαρίας, Μίσελ, Καστίγιο (46’ Σολτάνι), Τριανταφυλλάκος (86’ Κανούλας), Κοτσώνης, Πρίττας, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Ακόστα (78’ Τσουκάνης)

Κέρκυρα (Καβακάς): Αναστασόπουλος, Κοντοδήμος, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής, Μίχος (15’ Ηλιάδης), Αγρίτης (46’ Μπάρκογλου), Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Ιωάννου, Τσίγκας (71’ Γιάντσης)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε