Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ολλανδία-Βραζιλία: Αμύνεσθαι περί…κούπας!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Το θέαμα μπαίνει στην άκρη, όταν το αποτέλεσμα κρέμεται από μια κλωστή και ο “ήλιος” των…ημιτελικών του Μουντιάλ λάμπει μόνο για τον έναν από τους δυο.

Ο Κάρλος Ντούνγκα και ο Μπερτ Φαν Μαρβάικ, μπορεί να έχουν στα “χέρια” τους κάποια από τα πιο θεαματικά “εργαλεία” του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αλλά οι εντολές είναι σαφείς για σήμερα. Στο γήπεδο “Νέλσον Μαντέλα”, Βραζιλία και Ολλανδία διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους με έπαθλο το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Μουντιάλ της Ν.Αφρικής και κανένα στραβοπάτημα δεν είναι…αποδεκτό.

Η άμυνα αναμένεται να είναι η πρωταγωνίστρια της αναμέτρησης. “Σημασία  έχει να κερδίζουμε, οχι να παίζουμε καλά”, δήλωσε ο Ντούνγκα και αυτό είναι ενδεικτικό της “τάσης” που επικρατεί και στους δυο πάγκους. “Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά, άλλα πάνω απ’ όλα θέλουμε τη νίκη. Φυσικά ένα παιχνίδι με πολλά γκολ είναι πάντα καλύτερο από ένα χωρίς”, είπε ο Φαν Μαρβάικ.

Η “σελεσάο” δεν θα έχει στη διάθεση της τον τραυματία Ελάνο και τον τιμωρημένο Ραμίρες, ενώ από την πλευρά των “οράνιε” ο Φαν Ντε Φάαρτ μπορεί να είναι έτοιμος, αλλά αναμένεται να παραμείνει στον πάγκο, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του αγώνα.

Πιθανές εντεκάδες:

Ολλανδία: Στέκελενμπουργκ, Χέιτινγκα, Ματάισεν, Φαν Ντερ Βιλ, Φαν Μπρόνκχορστ, Φαν Μπόμελ, Ντε Γιόνγκ, Ρόμπεν, Σνέιντερ, Κάουτ, Φαν Πέρσι.

Βραζιλία: Ζούλιο Σέζαρ, Λούσιο, Ζουάν, Μαϊκόν, Μπάστος, Άλβες, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φελίπε Μέλο, Λουίς Φαμπιάνο, Κακά, Ρομπίνιο.

Διαιτητής: Γουίτσι Νισιμούρα(Ιαπωνία)
Ώρα έναρξης: 17.00

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε