Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Όλο το παρασκήνιο της παραίτησης Μπάγεβιτς από την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
– Η ήττα της ΑΕΚ στον Βόλο και οι αντιδράσεις του κόσμου προκάλεσαν την παραίτηση του Μπάγεβιτς.
– Δεκτή έκανε την παραίτηση ο Αδαμίδης που ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Σερβοέλληνα τεχνικού.
– Προσωρινά στον πάγκο ο Κόλα με βοηθό τον Γκρέταρσον.
– Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση του Μπάγεβιτς.
– “Λύμπε”: Όλοι περαστικοί, η ΑΕΚ μένει”.

Η τρίτη θητεία του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ – Το γυαλί που δεν κόλλησε ποτέ

Οι υποψήφοι για τον αντικατάσταση του Μπάγεβιτς

Πάνε Θρακομακεδόνες Μπάγεβιτς – Αδαμίδης

“Για το παιχνίδι δεν έχω να πω τίποτα. Έχω ενημερώσει τον κ. Αδαμίδη και το έχει πει και στους παίκτες. Παραιτούμαι. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες μέρες.”, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς στον Βόλο.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ προσπάθησε να μεταπείσει τον Μπάγεβιτς λέγοντας του χαρακτηριστικά: ” Είσαι μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ”, ωστόσο ο Σερβοέλληνας τεχνικός επανέλαβε πως η απόφαση του να παραιτηθεί δεν αλλάζει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Σταύρος Αδαμίδης  πήρε τηλέφωνο τον Πέτρο Παππά και τον ενημέρωσε. Ο μέτοχος της ΑΕΚ του τόνισε πως από τη στιγμή που ο Μπάγεβιτς πήρε αυτή την απόφαση θα την κάνουν δεκτή και θα προχωρήσουν.

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος της ΑΕΚ επιβεβαίωσε το “διαζύγιο” μιλώντας στον ΝovaΣΠΟΡ FM. Αναλυτικά:

Σήμερα χώρισαν οι δρόμοι της ΑΕΚ και του κου Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο κ. Μπάγεβιτς αμέσως μετά το ματς μου είπε ότι παραιτείται, αφού νιώθει ότι η ομάδα δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του.

Εγώ ως πρόεδρος και η διοίκηση, εκτιμούμε απεριόριστα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας.

Αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί δεν αναιρεί όσα έχει προσφέρει στην ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς και χωρίζουμε πολύ φιλικά όπως αρμόζει σε έναν προπονητή του κύρους και της μεγάλης ιστορίας του. Προσωρινά αναλαμβάνει ο Μπλένταρ Κόλα με άμεσο συνεργάτη τον Γκρέταρσον. Αυτή θα είναι προσωρινή λύση.

Οι φίλοι της ΑΕΚ να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα.

Είναι αρχή του πρωταθλήματος και έχουμε μείνει λίγο πίσω, αλλά είμαστε εντός όλων των στόχων. Χρειάζεται συσπείρωση όλων των φιλάθλων μας για να βοηθήσουμε την ομάδα να ξεπεράσει αυτή την κρίση και να είστε σίγουροι ότι θα την ξεπεράσε”

 
Πλέον ξεκινά η αναζήτηση νέου τεχνικού και στόχος των ανθρώπων των “κιτρινόμαυρων” είναι να κλείσουν τον αντικαταστάτη του Μπάγεβιτς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Η αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον πάγκο της ΑΕΚ:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε