Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Όλοι (Χ)αρούμενοι

Τα δύο γκολ του Ονουάτσι δεν έφτασαν στην Καβάλα για να πάρει τη νίκη
Τα δύο γκολ του Ονουάτσι δεν έφτασαν στην Καβάλα για να πάρει τη νίκη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Καβάλα και Λεβαδειακός έμειναν στο 2-2 μοιράζοντας βαθμούς και εντυπώσεις στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λιγκ. Δείτε το βίντεο.

 

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους ο Ονουάτσι που πέτυχε δύο τέρματα στο 26΄ και το 66΄, όμως η ομάδα της Βοιωτίας είχε ισάριθμες απαντήσεις και κατάφερε να πάρει τον βαθμό χάρη στα τέρματα του Μπαλβορίν στο 54΄ και του Ναπολεόνι στο 71ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα θα μπορούσαν να φύγουν με τη νίκη από την Καβάλα όμως το σουτ του Ταραλίδη στο 87ο λεπτό χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Κάλατς.

 
Το ντεμπούτο του για τους γηπεδούχους έκανε ο νεοαποκτηθείς Έμπι Σμόλαρεκ ο οποίος στο 77ο λεπτό πέρασε στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας την θέση του Ιωάννου.

Oι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΑΒΑΛΑ (Βαγγέλης Γούτης): Κάλατς, Πετκάκης, Οικονόμου, Ψωμάς, Θεοδωρέλλης, Παβίσεβιτς, Σιόντης, Ονουάτσι (85’ Σουλτανίδης), Σόσιν, Ιωάννου (77′ Σμολάρεκ), Ρινκόν (65’ Μεντί)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Κίκε Ερνάντεθ): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Κόλτζος, Γκονζάλες (69’ Σιστόν), Μπεργκόνια, Ναπολεόνι, Μπάρκογλου, Μπαλβορίν (74’ Βασιλείου, 79’ λ.τ. Πάουλο Κόστα), Ταραλίδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε