Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Όλοι μέσα για το διπλό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για την πρεμιέρα της στα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα στην Λετονία ολοκληρώθηκε με τον Γιώργο Σαμαρά και τον Χοσέ Χολέμπας να βγάζουν το πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Φερνάντο Σάντος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση καθώς ανακάτεψε τους βασικούς με τους αναπληρωματικούς.

Συγκεκριμένα στο οικογενειακό διπλό παρέταξε δύο ομάδες με τις εξής συνθέσεις:

Με τους κίτρινους αγωνίστηκαν οι Βύντρα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Σπυρόπουλος, Μαυρίας, Δημούτσος, Τζιόλης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος και Μήτρογλου.

Με τους μπλε οι Τοροσίδης, Μαλεζάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Νίνης, Σαμαράς, Αθανασιάδης και Γκέκας.

Πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός όπως έδειξε σε όλες τις προηγούμενες προπονήσεις έχει καταλήξει στους Καρνέζη, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο, Σπυρόπουλο, Μανιάτη, Κατσουράνη, Φορτούνη, Νίνη, Γκέκα και Μήτρογλου.

Το “παρών” στην προπόνηση έδωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος αφίχθη την Πέμπτη από το Μόναχο, ενώ στη Ρίγα βρίσκονται και κάποιοι φίλαθλοι της εθνικής που ταξίδεψαν είτε από την Ελλάδα είτε από χώρες της βορείου Ευρώπης.

Σάντος: Θέλουμε μόνο τη νίκη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε