Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Σχεδόν τέλεια! Βολές για χρυσό από Κορακάκη

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Έτοιμη για να διεκδικήσει ένα ακόμα μετάλλιο έδειξε η Άννα Κορακάκη, που πέρασε με απίστευτη ευστοχία από τον προκριματικό των 25μ. στην σκοποβολή με αεροβόλο. Οι βολές της ήταν σχεδόν αλάνθαστες, αφού έπιασε το εκπληκτικό 297/300.

Είναι οι Ολυμπιακοί της Αγώνες της Άννας Κορακάκη και το δείχνει με εμφατικό τρόπο. Έχοντας ήδη πάρει το χάλκινο στα 10 μέτρα αεροβόλου, η Ελληνίδα αθλήτρια δείχνει έτοιμη για ακόμα ένα στα 25 μέτρα, αυτή τη φορά!

Με απίστευτη ευστοχία, η Κορακάκη βγήκε πρώτη στο πρώτο σκέλος του προκριματικού των 25μ. αεροβόλου και ετοιμάζεται να “κλειδώσει” την πρόκριση της στον τελικό. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βγήκε πρώτη -ανάμεσα σε 40 αθλήτριες- στο πρώτο σκέλος του προκριματικού (στην ακρίβεια) και ετοιμάζεται πλέον για το δεύτερο σκέλος (στην ταχύτητα), που είναι προγραμματισμένο για τις 18:00 το απόγευμα.

Εφόσον όλα πάνε κατ΄ευχήν κι εκεί, θα βρεθεί στα ημιτελικά του αγωνίσματος, τα οποία θα λάβουν χώρα απόψε στις 21:30 και στη συνέχεια θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός, στις 21:55.

Η Κορακάκη ήταν εντυπωσιακή στις 30 βολές που έριξε, συγκεντρώνοντας 297/300 βαθμούς! Επίδοση που ήταν η κορυφαία στο πρώτο σκέλος των προκριματικών, με τη Σέρβα Βελίτσκοβιτς να μένει στη δεύτερη θέση με 295/300.

Η Άννα Κορακάκη υποστηρίζεται από τον Stoiximan.gr.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε