Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Σκέψεις για βασικό Μάνταλο και… έκπληξη στο κέντρο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Προσπαθεί να θολώσει τα… νερά ή απλά να βρει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Διαβάστε τι δοκίμασε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή, δυο 24ωρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Διαφορετικά πράγματα δοκίμασε ο Τομούρ Κετσπάγια στην προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή, σε σχέση με όσα έγιναν σε αυτή της Πέμπτης.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ επανέφερε το σύστημα 4-2-3-1 με τον Μάνταλο να αναλαμβάνει επιτελικό ρόλο μπροστά από τους δύο αμυντικούς μέσους και πίσω από τον Τάσο Μπακασέτα, που τοποθετήθηκε στην κορυφή της επίθεσης. Στην τελευταία δοκιμή υπήρχε και μια… έκπληξη από τον Κετσπάγια, που χρησιμοποίησε στη μεσαία γραμμή και δίπλα στον Γιόχανσον τον Λαμπρόπουλο, αφήνοντας εκτός τον Σιμόες.

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη ο Γεωργιανός τεχνικός δοκίμασε σύστημα 4-3-3, με τον Λαμπρόπουλο ως “κόφτη” και εσωτερικούς χαφ τους Σιμόες – Γιόχανσον, ενώ χρησιμοποίησε και για λίγη ώρα τον Μάνταλο ως εσωτερικό χαφ μαζί με τον Γιόχανσον και “κόφτη” τον Σιμόες. Οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί και απομένει μια ακόμα προπόνηση, έτσι ώστε ο Κετσπάγια να διαμορφώσει τα τελικά του σχέδια…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε