Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά ο κύριος Μπιτσαξής”

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αφενός καλεί τους οπαδούς του να μην μεταβούν στην Ξάνθη και αφετέρου εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Παναγιώτη Μπιτσαξή.

Σε μείζον ζήτημα μετατράπηκε η μετάβαση των οπαδών του Ολυμπιακού στην Ξάνθη. Αρχικά ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, έδωσε εντολή να μην πραγματοποιηθει μετακίνηση φιλάθλων, ο Ολυμπιακός αντέδρασε έντονα και ο κύριος Μπιτσαξής φέρεται να έκανε πίσβ την τελευταία στιγμή.

Στη συνέχεια η Ξάνθη άναψε “κόκκινο” στους ερυθρόλευκους οπαδούς μιας και δεν θα προλάβαινε να εκδόσει εισιτήρια και έτσι τελικά ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει μόνος του στην Ακριτική πόλη.

Οι ερυθρόλευκοι ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από τη στάση του Παναγιώτη Μπιτσαξή και γι’ αυτό εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τον κατηγορούν…

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τους Έλληνες φιλάθλους ότι παρά το γεγονός ότι έκανε κάθε νόμιμη και θεμιτή ενέργεια, και με αλλεπάλληλα έγγραφα προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή, προκειμένου φίλαθλοί της να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με την Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ, κάτι απόλυτα φυσιολογικό και απαραίτητο για την διατήρηση του πνεύματος άμιλλας και συνύπαρξης των φιλάθλων, αυτό στάθηκε αδύνατο.

Μετά από πολυήμερη κωλυσιεργία και εσφαλμένη ερμηνεία των νόμων και των κανονισμών, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Μπιτσαξής καθ’ υπέρβαση της αρμοδιότητάς του και με διόγκωση μικροπεριστατικών λειτούργησε με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ουσιαστικά απαγόρευσε στους φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενώ αντίθετα επέτρεψε σε 3.000 φιλάθλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Εμείς, πάντα δίπλα στους φιλάθλους μας, θα ξεπερνάμε όλες τις προκλήσεις απ’ όπου και αν προέρχονται και δεν πρόκειται να αντιδράσουμε σ’ αυτές.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να μην μεταβούν στο γήπεδο της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα με την ίδια κόσμια συμπεριφορά, όπως άλλωστε το πράττουν από την έναρξη του πρωταθλήματος, και να είναι βέβαιοι ότι μαζί θα αντιμετωπίσουμε κάθε εμπόδιο για την επίτευξη του τελικού μας στόχου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε