Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ανακοίνωση δεν βγάζουμε – Δεν ζητήσαμε ποτέ αντικατάσταση του Τεροβίτσα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι ερυθρόλευκοι δεν σκοπέυουν να απαντήσουν στις ανακοινώσεις των ΠΑΟ, ΑΕΚ, Άρη αλλά ξεκαθαρίζουν ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί έγινε τόσος ντόρος αφού δεν ζήτησαν ποτέ να αντικασταθεί ο Τεροβίτσας.

Τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ώρες δεν έχουν καμία λογική. Αφού πρώτα ξέσπασε “πόλεμος” μετά την πρόταση που φέρεται να έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ΔΣ της ΕΠΟ για αντικατάσταση του Τεροβίτσα από τον Βασσάρα, στη συνέχεια έρχεται ο Ολυμπιακός να το διαψεύσει επισήμως, αλλά χωρίς ανακοίνωση.

“Για το θέμα το οποίο δημιουργήθηκε εμείς ξεκαθαρίζουμε πως ο κύριος Μαρινάκης δεν ζητήσε αντικατάσταση του κυρίου Τεροβίτσα από τον κύριο Βασσάρα. Απλά ζήτησε να τηρηθεί το αυτονόητο, δηλαδή να εφαρμοστούν οι αρμοδιότητες που έχει ως μάνατζερ ο κύριος Βασσάρας.

Βάσει των αρμοδιοτήτων του ο κύριος Βασσάρας έχει τον έλεγχο για όλα τα βασικά ζητήματα στον χώρο της διαιτησίας. Ο κύριος Μαρινάκης λοιπόν ζήτησε να συνυπογράφουν οι κύριοι Τεροβίτσας και Βασσάρας τους ορισμούς των διαιτητών και να υπάρχει έτσι μία πιο μεγάλη βαρύτητα. Σαφώς και δεν είχε την εξουσιοδότηση να ζητήσει την αλλαγή του κυρίου Τεροβίτσα, όμως δεν ζήτησε κάτι τέτοιο.

Εμείς δεν πρόκειται ν’ απαντήσουμε με ανακοίνωση. Επίσης δεν κατανοούμε γιατί έγινε τόσο μεγάλο αυτό το θέμα. Δεν χρειάζεται να βγαίνουν ανακοινώσεις, από την στιγμή που δεν ζητήθηκε να φύγει ο κύριος Τεροβίτσας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε