Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Διάλυση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

O ΠΑΟΚ κατέκτησε την πρώτη θέση στα πλέι-οφ μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Ολυμπιακού στο άδειο “Γ. Καραϊσκάκης” . Στο Γιουρόπα Λιγκ θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι “ερυθρόλευκοι”. Ξύλο στον φροντιστή του ΠΑΟΚ, σύρραξη στην φυσούνα, και συνθήματα κατά του Σωκράτη Κόκκαλη.

Επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα

Το LIVE του αγώνα

 
Φωτογραφίες από την… ζούγκλα στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Το σχόλιο του Γιώργου Χελάκη: Ο ΠΑΟΚ ξεγύμνωσε τον βασιλιά…

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε για τρίτη φορά φέτος του Ολυμπιακού και πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

 
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ίβιτς στο 33ο λεπτό, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” απείλησαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο με τον Λούα Λούα να σημαδεύει το δοκάρι του Χαλκιά στο 14ο λεπτό.
 
Το γκολ του Ίβιτς και οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ στο τέλος του αγώνα.

Ο δικέφαλος του βορρά αποκαθήλωσε τον Ολυμπιακό που την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο Γιουρόπα Λίγκ. Μπάχαλο η εικόνα της ομάδας του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς που έδειξε για ακόμα μία φορά πως θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή. “Πρέπει να δούμε ποιοι μπορούν και ποιοι όχι” δήλωσε ο Μαυροβούνιος τεχνικός μετά τον αγώνα.
 
Οι οπαδοί των γηπεδούχων αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της ομάδας, Σωκράτη Κόκκαλη φωνάζοντας “ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ”. Νωρίτερα το μήνυμα είχαν δώσει οι περισσότεροι που επέλεξαν να μην πάνε στο γήπεδο στο σημαντικότερο παιχνίδι της ομάδας.
 
ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
 
Περίπου μία ώρα πριν τον αγώνα ένας οπαδός του Ολυμπιακού προσπάθησε να πάρει μία μπάλα από εκεί που έκαναν ζέσταμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο φροντιστής του δικεφάλου του Βορρά, ο Γιασέρ Ζεϊν θέλησε να την πάρει πίσω και άρχισαν να… παίζουν ξύλο. Το αποτέλεσμα ήταν να μπουν και άλλοι οπαδοί του Ολυμπιακού μες στο γήπεδο και να τον χτυπήσουν. Μάλιστα με τον έναν… έπαιξε μπουνιές πίσω από το τέρμα και με τους άλλους λίγο πριν το σημαιάκι του κόρνερ. Ευτυχώς παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι καθώς και άνθρωποι ασφαλείας και τον απομάκρυναν.
Μετά ο ίδιος σωριάστηκε κάτω λιπόθυμος και ακολούθησε μεγάλη ένταση, καθότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ζήτησαν τον λόγο. Στην συνέχεια ακούστηκαν αντεθνικά συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ, ενώ από το στόμα των οπαδών του Ολυμπιακού δεν γλίτωσε ούτε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας τους, Γιάννης Τσιρώνης.

Το περιστατικό άναψε τα αίματα στο γήπεδο και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαλκιάς, που έκανε το ζέσταμά του, αποχώρησε προσωρινά από τον αγωνιστικό χώρο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΟΥΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Με το τελευταίο σφύριγμα του Δαλούκα οι παίκτες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν στην φυσούνα, ενώ στον αγωνιστικό χώρο εισέβαλαν και αρκετοί οπαδοί των γηπεδούχων. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν ρίψεις δακρυγόνων για να μην μπουν οι οπαδοί στα αποδυτήρια. Κάνοντας χειρονομίες μπήκαν στα αποδυτήρια  οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Οπαδοί πέταξαν μπουκάλια στους παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Ίβιτς επέστρεψε ένα στην εξέδρα. Πανικός αμέσως μετά, με τα μπουκάλια να πέφτουν βροχή και ένα από αυτά να πετυχαίνει τον Ντουντού. Η σύρραξη γενικέυτηκε με την είσοδο των παικτών στη φυσούνα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε