Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ελιουνούσι: “Θα παίξω με την ΑΕΚ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την πεποίθηση του πως θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Ταρίκ Ελιουνούσι σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του.

Ο Νορβηγός άσος, μιλώντας στο “dagbladet.no”, εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα δώσει το “παρών” στο κυριακάτικο ντέρμπι με τους “κιτρινόμαυρους”.

“Απλά θα κάνω καλή θεραπεία πριν αρχίσω τις ασκήσεις. Αλλά θα είμαι πίσω για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ. Είναι καλό. Αναμένονται 60 χιλιάδες οπαδοί στις εξέδρες”, δήλωσε αρχικά για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ο Ελιουνούσι αναφέρθηκε ακόμα στη ζωή του στην Ελλάδα, αλλά και στον συμπατριώτη του, Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος αγωνίζεται στην Premier League για λογαριασμό της Χαλ.

“Πρόσφατα μίλησα μαζί του. Ήταν τότε που η Χαλ πήγαινε σε προπονητικό κέντρο στο Οπόρτο. Δεν είχε δοκιμαστεί κατάλληλα στην Αγγλία πρόσφατα. Χαίρομαι για αυτόν. Μου έλειπε την πρώτη εβδομάδα, αλλά τώρα όλα είναι καλά”, ανέφερε.

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Αγγλία, είπε: “Ποτέ δεν είχα το μεγάλο όνειρο να πάω στην Premier League, αλλά δεν λες όχι σε περίπτωση που έρθει κάποια πρόταση από εκεί. Όλοι θέλουν να παίξουν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και η Premier League είναι ίσως το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα. Αλλά δεν το σκέφτομαι τόσο πολύ. Πάω πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Εγώ, πιθανότατα να σκοράρω 15 γκολ στο πρωτάθλημα για να προκαλέσω το ενδιαφέρον. Αλλά είμαι καλά εδώ. Περνάω πολύ καλά, παίρνω χρόνο συμμετοχής. Επιπροσθέτως, η ζωή εκτός γηπέδου είναι καλή. Καλό φαγητό και καλός καιρός”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε