Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Φέρνει δύο παίκτες απ΄την Ρεάλ ο Μίτσελ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται να έχει εξασφαλίσει την θετική απάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση δύο ποδοσφαιριστών από την β΄ ομάδα το καλοκαίρι. Ξεχωρίζει ο Ρώσος εξτρέμ Ντένις Τσερίσεφ και ο Ισπανός μέσος Άλεξ Φερνάντεθ Ιγκλέσιας.

Τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει ο Μίτσελ με την Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ισπανός προπονητής, σύμφωνα με την εφημερίδα “Γαύρος” , έχει εξασφαλίσει θετική απάντηση των «μερένχες» για δύο παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης Β’.

Το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» έχει προσελκύσει ο Ντένις Τσερίσεφ, το όνομα του οποίου ακούγεται αρκετά τις τελευταίες μέρες. Ο Ρώσος χαφ έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος – σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου – προσπαθεί να τον προετοιμάσει για την επόμενη σεζόν. Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος άσος έχει παίξει σε 27 αγώνες, έχοντας πετύχει 9 γκολ και μοιράσει 7 ασίστ στους συμπαίκτες του στη Segunda Division. 

Επίσης, στα υπ’ όψιν είναι ο Άλεξ Φερνάντεθ Ιγκλέσιας, ο οποίος μένει ελεύθερος και θεωρείται εξαιρετική περίπτωση. Ο 20χρονος χαφ έχει παίξει σε 24 ματς, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε