Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ιντέγε: “Δεν έχουμε να δώσουμε απαντήσεις στην ΑΕΚ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε πως θα είναι στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ παρά το, μικροτραυματισμό που έχει, ενώ -για το γεγονός πως οι Πειραιώτες έχασαν φέτος μόνο από την ΑΕΚ- επισήμανε τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν είναι υποχρεωμένοι να δώσουν απαντήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιντέγε Μπράουν στη Media Day του Ολυμπιακού:

Για την κατάστασή του εν όψει του τελικού: «Όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού αισθάνεσαι κάποιας μικρής σημασίας πόνους, οπότε δεν νομίζω πως θα είναι πρόβλημα για εμένα». 

Για την σημασία που έχει για εκείνον η κατάκτηση του νταμπλ: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Είμαι χαρούμενος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα παίξω στον τελικό και θα προσπαθήσω σκληρά για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του νταμπλ». 

Για το αν έχει κάποιο γκολ για τον τελικό: «Σημασία έχει να κερδίσει η ομάδα και όχι ο παίκτης που θα βάλει το γκολ. Θέλουμε να κερδίσουμε. Αν σκοράρω εγώ, γιατί να μην είμαι χαρούμενος». 

Για την κλήση του στην εθνική Νιγηρίας μετά από δύο χρόνια: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και έχω δουλέψει πάρα πολύ για αυτό. Αισθάνομαι πως είμαστε όλη μία οικογένεια και ευχαριστώ για την υποστήριξη». 

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχασε μόνο στο ΟΑΚΑ φέτος: «Δεν αισθάνομαι πως πρόκειται για κάποια ρεβάνς. Δεν αισθάνομαι πως πρέπει να δώσουμε κάποια απάντηση. Χάσαμε από ένα πέναλτι και αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε υποδεέστερη ομάδα από την ΑΕΚ». 

Για την απουσία του κόσμου από τον τελικό του Κυπέλλου: «Είναι η Ομοσπονδία που πήρε αυτή την απόφαση και σίγουρα έχει τους λόγους της. Προσωπικά, θα προτιμούσα να έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Προφανώς υπάρχουν λόγοι για αυτή την απόφαση». 

Για το ποια ομάδα έχει το προβάδισμα: «Οι συνθήκες είναι ίδιες και για τις δύο ομάδες, οπότε δεν θα αποτελέσει δικαιολογία το άδειο γήπεδο. Για αυτό πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε