Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Κασάμι: “Διαιτητής χωρίς αρχ@@@α, μικρή ομάδα η ΑΕΚ”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Έσταζαν… φαρμάκι οι ατάκες του Παϊτίμ Κασάμι μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην έδρα της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις του διαιτητή Καλογερόπουλου, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του Παϊτίμ Κασάμι στην κάμερα της NOVA, μετά το τέλος του ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο 23χρονος χαφ τόνισε ότι ο διαιτητής κατέστρεψε το παιχνίδι με τις αποφάσεις, χαρακτήρισε μικρή ομάδα την ΑΕΚ και είπε πως ελπίζει οι οπαδοί της να πανηγυρίσουν την κατάκτηση κάποιου τίτλου, “… διότι σήμερα πανηγυρίσανε σαν να πήρανε ένα τρόπαιο”.

«Είναι ντροπή αυτό που έγινε σήμερα. Όλοι λένε πως ο Ολυμπιακός νικάει με την διαιτησία και σε κάθε ματς διαμαρτύρονται αλλά όλοι είδαμε τι έγινε σήμερα. Σήμερα ο διαιτητής κατέστρεψε τον αγώνα. Δεν έδωσε πεντακάθαρη κάρτα σε μια φάση που ο Ζουκουλίνι μου έχει κάνει φάουλ από πίσω. Μου είναι κάνει φάουλ από πίσω, είναι γαμ…νη κόκκινη κάρτα. Και αμέσως μετά έδωσε την αποβολή στον Μποτία. Και δεν είχε τα @@χίδια να πάρει πάνω του την ευθύνη. Πήγε στον βοηθό και τον ρωτούσε: “Ήταν τελευταίος παίκτης; Ήταν τελευταίος;”.Μόνο με τέτοιο τρόπο μπορούσε να μας νικήσει η ΑΕΚ. Άλλωστε είναι μια μικρή ομάδα που βρίσκεται 16 βαθμούς πίσω μας. Δεν θα μπορούσε να μας νικήσει αλλιώς», είπε αρχικά ο Κασάμι για να συνεχίσει:

«Μείναμε με δέκα παίκτες και συνεχίσαμε να προσπαθούμε αλλά όταν μένεις με εννιά παίκτες τι να κάνεις; Το σημαντικό είναι ότι σε λίγο καιρό εμείς θα σηκώσουμε το πρωτάθλημα και ελπίζω να το δουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για να καταλάβουν πως είναι να σηκώνεις ένα τρόπαιο. Σήμερα πανηγύριζαν λες και πήραν πρωτάθλημα. Εύχομαι να το πάρουν και στην πραγματικότητα κάποια στιγμή για να μάθουν πως είναι».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε