Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Κοσμογονικές αλλαγές! Έρχεται και φεύγει… κόσμος

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρούκα έδειξε πως απαιτούνται πολλές αλλαγές στο ρόστερ των “ερυθρόλευκων”. Ακόμα και 8 μετεγγραφές και άλλες τόσες αποχωρήσεις ίσως να πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τον Τύπο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Γαύρος” μέχρι το φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου, την ερχόμενη Τετάρτη (31/8), ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει σε 7 ή 8 προσθήκες παικτών.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα προχωρήσουν στην απόκτηση δύο φορ, δύο στόπερ, ενός εξτρέμ, ένός αριστερού μπακ και το πολύ δύο μέσων. Την ίδια ώρα θα υπάρξουν και οι… ανάλογες αποχωρήσεις.

Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η περίπτωση του Ταρίκ Ελιουνούσι. Την ίδια ώρα είναι πιθανό, να υπάρξει αποχώρηση ενός εκ των Σεμπά ή Πάρντο, ίσως και των δύο.

Για τη θέση του σέντερ φορ η περίπτωση του Νιλμάρ “ναυαγεί” και πολύ κοντά εμφανίζεται να είναι ο Όσκαρ Καρντόσο, όπως επιβεβαιώθηκε από τον αντιπρόεδρο της Τραμπζονσπόρ. Ο Άλαν Πουλίδο αναμένεται να πωληθεί, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και με τον Ιντέγε Μπράουν.

Για το κέντρο άμυνας, εκτιμάται πως δύο εκ των Ντα Κόστα, Μποτία και Σιόβα θα πωληθούν. Ο Τιάγκο Ιλόρι θεωρείται “κλεισμένος”, ενώ ακούγονται και τα ονόματα των Τζόλεον Λέσκοτ (είναι σε επαφή με την ΑΕΚ) και Φιλίπ Σεντέρος.

Ο Σουηδός Μάρτιν Όλσον είναι στα υπόψη για τη θέση του αριστερού μπακ, εκεί όπου υπάρχει μόνο ο Ντε λα Μπέγια. Όσο για τη μεσαία γραμμή, ο Σεΐκ Τιοτέ της Νιούκαστλ λέγεται πως είναι πολύ κοντά στο λιμάνι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε