Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Με Σαβιόλα και Φουστέρ κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Μίτσελ είδε τους Νταβίντ Φουστέρ και Χαβιέ Σαβιόλα να προπονούνται κανονικά την Τρίτη και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Απρόπτο με Βέργο.

Δύο θετικά και ένα αρνητικό νέο για τον Μίτσελ είχε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε τους Σαβιόλα και Φουστέρ να προπονούνται κανονικά για ακόμα μία μέρα και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Βέργος  λόγω ενοχλήσεων στον ορθό κοιλιακό και ο ανέτοιμος Σιόβας, ενώ για λόγους τακτικής αποκλείστηκαν οι Τόρες, Πελέ, Μασάντο, Παπάζογλου, Σέποβιτς, Μπογνκ, Ολαϊτάν και Κάρολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πολλή δουλειά επάνω στην τακτική. Δούλεψαν, παράλληλα, επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρέσινγκ προς τον αντίπαλο. Παράλληλα ορισμένοι, μεταξύ των οποίων οι Χολέβας, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Μασάντο έμειναν λίγο παραπάνω και προπονήθηκαν σε εκτελέσεις φάουλ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντέζ, Βούρος.

Ολυμπιακός: Πάει για sold out με τον ΠΑΟΚ


Το μήνυμα του Μαρινάκη και οι αλλαγές του Μίτσελ


Ολυμπιακός: Έτοιμοι Σαβιόλα και Φουστέρ

Προεδρική ομιλία στον Ολυμπιακό: “Ξεπλύνετε το 0-3”

Πρόταση στον Μαρινάκη να κατέβει για δήμαρχος Πειραιά

ΠΑΟΚ: Ο Καλογερόπουλος έκανε ντεμπούτο σε φιλικό του Ολυμπιακού

Ο Καλογερόπουλος στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε