Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μιλιβόγεβιτς: “Νίκη για τη Θύρα 7”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Έναν επιπλέον κίνητρο για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ βρήκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να κερδίσει τον “δικέφαλο του βορρά”, ώστε να αφιερώσει τη νίκη στην μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Μιλιβόγεβιτς στη Nova:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πλεονέκτημά μας ίσως είναι ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Χρειάζεται να συνεχίσουμε έτσι. Δεν ξέρω. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλό μας και θα αποφασίσουμε τον τρόπο που θα αγωνιστούμε. Νομίζω πως ο προπονητής μας δε θα αλλάξει πολλά πράγματα γιατί παίξαμε καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όσο για τα μειονεκτήματα, θα πρέπει να τα βρουν. Δε θα τα πω εγώ.

Για το εάν αποτελεί έξτρα κίνητρο για τους ερυθρόλευκους παίκτες η τραγωδία της Θύρας 7:

«Είναι μία πολύ άσχημη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ναι, έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο. Αλλά σε κάθε αγώνα παίζουμε για τους οπαδούς μας. Είναι λογικό να παίζεις ποδόσφαιρο για τον κόσμο. Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ θα θυμόμαστε διαρκώς εκείνο το άσχημο γεγονός για το σύλλογο, την ιστορία του. Φυσικά είναι ένα κίνητρο και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για εκείνους και για τον κόσμο που θα βρίσκεται στο γήπεδο».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε